Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi/) tuo markkinoille uuden sukupolven iPad-tablettilaitteille suunnitellun Bluetooth-näppäimistön, joka toimii myös iPad-suojakotelona ja lataa itsensä valoenergialla.

solar-folio

”Uusi kolmannen sukupolven iPad on suunniteltu käyttäjien moninaiset tarpeet huomioiden. Oli kyse valokuvien tai videoiden katselusta ja muokkaamisesta, musiikin luomisesta tai kirjan kirjoittamisesta, hyvät ja toimivat työvälineet ovat tarpeen” kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Logitechin uusi iPad-innovaatio, Solar Keyboard Folio on tehty helpottamaan työskentelyä sekä suojaamaan iPadia kolhuilta. Energiatehokas ratkaisu ei kuitenkaan tarkoita tyylistä ja koosta tinkimistä. Solar Keyboard Folio yhdistää upean muotoilun laatuun ja käyttömukavuuteen. ”

Logitech Solar Keyboard Folio on yksi markkinoiden ohuimmista lehtiömallisista iPad-suojakoteloista. Tyylikäs ja ohut ratkaisu suojaa iPadia sekä etu- että selkäpuolelta. Kokonaisuus on viimeistelty Bluetooth-näppäimistöllä, joka saa virtansa valokennojen kautta. Valokennot latautuvat sekä luonnonvalosta että sähkölampuista. Alhaisen virrankulutuksen ansiosta näppäimistössä riittää virtaa jopa kahdeksi vuodeksi vaikka sitä käytettäisiin täysin pimeässä tilassa.

Ohuen muotoilunsa ansiosta Solar Keyboard Folio vie vain vähän tilaa ja kulkee helposti mukana. Suojakotelo taittuu myös kahteen eri käyttötilaan. Pääasiallisessa käyttötilassa iPad asettuu mukavaan käyttökulmaan jättäen täysimittaisen näppäimistön käytettäväksi. Toisessa asennossa näppäimistö toimii kätevästi äänenvoimakkuus- ja mediatoistopainikkeina. Solar Keyboard Folio osaa magneetin avulla myös sulkea ja avata iPadin automaattisesti. Painoa Solar Keyboard Foliolla on vain vaivaiset 460 grammaa.

Logitech Solar Keyboard Folio on täysin yhteensopiva kolmannen sukupolven iPad- sekä iPad 2 -tablettilaitteiden kanssa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Solar Keyboard Folio tulee saataville toukokuun aikana 129 euron suositushintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/tablet-accessories/keyboards/devices/solar-keyboard-folio

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.