Pelikonsoli- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisee ensi syksyn aikana kaksi todella kovatasoista toimintapeliä. Ensi syksynä nähdään kahden äärimmäisen suositun pelisarjan uudet tulemiset. Assassin’s Creed III ja Far Cry 3 laajentavat kumpainenkin osaltaan kahden tunnetun pelimaailman tarinaa uusin hahmoin, ympäristöin ja tapahtumin.

AC3_PS3_Inlay_4PACKSHOTS_02.indd

Assassin’s Creed III
Assassin’s Creed III:n pelitapahtumista tuotettu uusi trailerivideo on julkaistu eilisiltana. Sen voi katsoa helpoiten osoitteessa http://assassinscreed.ubi.com/ac3/en-FI/unite/index.aspx. Traileri esittelee ensikertaa uuden mantereen upeita pelimaisemia ja suuria taistelutantereita. Sivustolta on ladattavissa myös uusia Facebook-kansikuvia.

Pelimaailman ylistämä Assassin’s Creed -pelisarja vie tällä kertaa pelaajat Yhdysvaltojen vallankumouksen aikoihin 1700-luvun loppupuolelle. Historiaan vaikuttaneiden salamurhaajien tarina laajenee uudelle mantereelle ja esittelee uuden keskushahmon, Connor Kenwayn.

Täysin uuden pelimoottorin myötä pelattavuus ja graafinen puoli ovat kokeneet mullistavia uudistuksia, joka välittyy pelaajille entistä upeamman pelimaailman muodossa. Myös pelin tarinalta sopii odottaa maukkaita yllätyksiä, kun mukana nähdään sellaisia merkittäviä historiallisia hahmoja, kuten George Washington ja Benjamin Franklin.

Peli ilmestyy PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille sekä PC- ja Mac-tietokoneille.

Far Cry 3
Räiskintäpelisarja Far Cry palaa kolmannessa osassaan pelisarjan ensiosaa muistuttaviin tunnelmiin. Päähenkilö Jason Brody on joutunut nalkkiin etäiselle trooppiselle saarelle vailla yhteyttä sivistyneeseen maailmaan. Jason ei ole kuitenkaan yksin, sillä saarta asuttavat lukuisat väkivaltaiset rikolliset. Näistä asetelmista alkaa tarina hengissä selviytymisestä vihamielisessä ympäristössä.

Far Cry 3 tarjoaa valtavan pelimaailman upeissa tapahtumaympäristöissä, joissa on valittavissa lukuisia eri etenemisreittejä. Peli ei myöskään nojaa pelkkään suoraviivaiseen räiskintään, sillä luvassa on ympäristön tutkimista, valokuvaamista sekä vihollisten vähemmän suoraviivaista kukistamista vaivihkaisin keinoin.

Far Cry 3 ilmestyy PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille.

Saatavuus ja hinnoittelu
Assassin’s Creed III ilmestyy 31. lokakuuta 2012 ja Far Cry 3 puolestaan 6. syyskuuta 2012. Molempien pelien eri versioiden hinnat vahvistetaan myöhemmin. Ubisoftin alla mainituilta sivustoilta voi kuitenkin jo tehdä ennakkotilauksia.

Lisätietoja
http://www.ubi.com/fi/
http://assassinscreed.ubi.com
http://far-cry.ubi.com

Viralliset tukkurit
ALSO Finland, 03-213 6100, www.also.fi

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtavia tietokone- ja konsolipelijulkaisijoita, jonka pääkonttori sijaitsee Rennesissä, Ranskassa. Yrityksellä on pelistudioita 17 maassa sekä tytäryhtiöitä yhteensä 26 maassa. Ubisoftin lukuisiin pelituotteisiin kuuluvat muiden muassa Assassin’s Creed- ja Tom Clancy’s Ghost Recon -pelisarjat sekä Prince of Persia -pelit. http://www.ubi.com/fi/