Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi/) tuo markkinoille myös pimeässä näkevän Alert-valvontakamerajärjestelmän.

alert750n

Logitech Alert 750n Indoor Master System -valvontakamerajärjestelmä tallentaa videokuvaa teräväpiirtolaadulla ja valvoo ympäristöä käyttäjänsä puolesta laajakulmatekniikkaa hyödyntäen. Järjestelmän laadukas kamera kuvaa myös pimeässä tehden valvonnasta entistä tehokkaampaa.

”Tuomalla sisäkäyttöön tarkoitettuihin valvontakameroihin pimeäkuvausominaisuuden kykenemme tarjoamaan kuluttajille korkealaatuisen ja monipuolisen valvontajärjestelmän”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Laajakulmalinssin avulla kamera valvoo entistä isompaa aluetta ja pimeänäön ansiosta ylimääräistä valaistusta ei tarvita. Järjestelmä myös ilmoittaa automaattisesti, mikäli valvotulla alueella on minkäänlaista liikehdintää.”

Logitech Alert 750n Indoor Master System on yksinkertainen, mutta tehokas kokonaisuus, joka ei vaadi monimutkaista asentamista. Järjestelmää on myös helppo laajentaa erikseen saatavalla Logitech Alert 700n Add-On Cameralla, mikäli käyttäjällä on tarvetta useamman kameran käyttöön.

HomePlug-ominaisuuden ansiosta kameroiden käyttöönotto ja toisiinsa liittäminen on helppoa ja vaivatonta. Kamerajärjestelmä ja mahdolliset lisäkamerat liitetään rakennuksen verkkovirtaan ja HomePlug yhdistää kamerat toisiinsa kätevästi suoraan sähköverkon kautta.

Alert-kamerat tarjoavat laadukasta teräväpiirtovideota, laajan 130 asteen kuvauskulman sekä tehokkaan pimeäkuvausominaisuuden. Näiden ominaisuuksien ansiosta voidaan nähdä jopa kaksinkertainen alue tavalliseen kameraan verrattuna ja kuvata jopa viiteentoista metriin asti lähes täydellisessä pimeydessä.

Alert-kameroissa on myös liikkeentunnistusominaisuus, joka kytkee automaattisesti päälle videokuvan taltioinnin havaitessaan liikettä valvonta-alueellaan. Järjestelmä voidaan asettaa lähettämään sähköpostia ja viestiä myös matkapuhelimeen, kun kamera havaitsee liikettä. Lisäksi kameroiden kuvausalueesta voidaan määrittää jopa 16 eri liikehavaintoaluetta halutun mukaisesti.

Alert-kamerat tallentavat videota kahden gigatavun sisäiseen MicroSD-muistikorttiin, johon voi mahtua tavallisessa kotikäytössä jopa viikon videot. Näin tietokoneen ei tarvitse olla aina päällä vaikka kamerat ympäristöä valvovatkin.

Koko valvontakamerajärjestelmää hallitaan Windows-pohjaisella Logitech Alert Commander -ohjelmistolla. Valvontakameroiden elävää videokuvaa voidaan seurata sekä tietokoneella, älypuhelimilla, iPadilla että Android-laitteilla. Erikseen hankittavissa olevalla Alert Web and Mobile Commander -vuositilauksella voidaan seurata myös tallennettuja videoita ja muuttaa koko valvontakamerajärjestelmän asetuksia etälaitteen kautta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Alert 750n Indoor Master System ja Logitech Alert 700n Add-On Camera saapuvat myyntiin toukokuussa 359 ja 309 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/video-security-systems

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.