Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo markkinoille palkitun valokennonäppäimistönsä uuden version, joka toimii Mac-tietokoneiden ohella myös iPad-tablettilaitteiden ja iPhone-älypuhelinten kanssa.

k760

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 on valoenergialla toimiva langaton näppäimistö, joka sopii helposti moneen käyttöön. Bluetooth-yhteydellä varustettu näppäimistö voidaan helposti parittaa usean laitteen kanssa. Se sopiikin vaivatta käytettäväksi Mac-tietokoneiden lisäksi iPad-tablettilaitteiden ja iPhone-puhelinten kanssa.

”Kannettavat tietokoneet, älypuhelimet ja tablettilaitteet ovat nykyään alati läsnä, niin viihde- kuin työkäytössäkin”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Koska Applen suunnittelemat laitteet ovat tämän suositun trendin ytimessä, Logitech on panostanut Apple-yhteensopivien tuotteiden kehittämiseen. Valokennon ja tyylikkään muotoilun ansiosta K760 vetoaa Apple-tuotteiden käyttäjiin maailmanlaajuisesti.”

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 on muotoilultaan tyylikäs ja kompakti. Se lataa käyttöenergiansa sekä luonnonvalosta että sähkövalosta. Täysin ladattuna näppäimistön akut kestävät jopa kolmen kuukauden käytön vaikka täydellisessä pimeydessä. Näppäimistö voidaan parittaa kerralla jopa kolmen eri laitteen kanssa ja yhteyttä voidaan vaihtaa yhdellä näppäimenpainalluksella.

Näppäimistössä on Mac-tietokoneiden käyttöön tarkoitetut erikoispainikkeet, kuten Command, Brightness ja Eject sekä monet muut Mac-käytössä tarpeelliset näppäimet. Näppäinten matalaprofiilinen muotoilu ja lähes täydellinen äänettömyys tekevät näppäimistön käytöstä erityisen miellyttävää.

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 on valmistettu ympäristöystävällisesti. Näppäimistössä ei käytetä lainkaan pvc-muovia ja sen paketointi on tehty kokonaan kierrätetystä materiaalista.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Wireless Solar Keyboard K760 tulee saataville heinäkuun aikana 79 euron suositushintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/keyboards

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040 723 1102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553 636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.