Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin erityisesti moninpelattavia areenapelejä (MOBA) varten suunnitellun ääritarkan ja huippunopean pelihiiren.

G302

Logitech G302 Daedalus Prime on elektronisen urheilun (eSports) ammattipelaajien kanssa yhteistyössä luotu pelihiiri. Sen kohderyhmänä ovat erityisesti MOBA-pelien pelaajat. Ne ovat tunnettuja nopeatempoisesta ja kiihkeästä pelirytmistään, jossa nopeat päätökset ja reaktiot ovat avainasemassa. Pelitiimien, kuten Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze ja Invictus Gaming, huippupelaajilta saadun palautteen ansiosta Logitech G302 on kehitetty äärimmäisen nopeaksi ja kestäväksi pelihiireksi.

“Suunnittelimme Logitech G302:n vastaamaan parhaiden ammattipelaajien tarpeita”, kommentoi Logitechin pelipuolen johtaja Vincent Tucker. “Logitech G302 on ehdottomasti paras hiiri MOBA-pelaamiseen, sillä siinä yhdistyvät mukavuus ja muotoilu markkinoiden kehittyneimmän teknologian kanssa. Hiiri on äärimmäisen kestävä. Se soveltuu tarkkaan ajoitukseen ja huippunopeaan klikkailuun erinomaisesti. MOBA-peleissä voitto voi olla käytännössä millisekunneista kiinni.”

Logitech G302 -pelihiiren painikkeiden metallisella jousimekanismilla päästään huikeaan viiden klikkauksen sekuntinopeuteen. Lisäksi hiiren kaikki kuusi painiketta voidaan ohjelmoida itse määritellyin toiminnoin tai makrokomennoin.

Hiiressä on neljä erilaista DPI-tarkkuusasetusta, joiden välillä voidaan vaihtaa silmänräpäyksessä. Näin hiirestä saadaan tarvittaessa hidas ja pikselintarkka tai vaihtoehtoisesti äärimmäisen nopea ja herkkäliikkeinen tarpeen mukaan.

Hiiren äärimmäisen kestävät painikkeet kestävät jopa 20 miljoonaa painallusta. Tämä määrä vastaa ammattilaispelaajan käytössä noin kahden vuoden kestävyyttä, mikäli hiirtä käytetään pelaamiseen 15 tuntia päivässä. Niin ikään hiiren helposti liukuva pohjamateriaali kestää kulutusta äärimmäisen hyvin.

Käteen sopiva muotoilu, kevyt rakenne ja tarkasti kaikilla alustoilla toimiva Delta Zero -sensori viimeistelevät tämän huippuluokan MOBA-pelihiiren.

”Logitech G302 on superkevyt ja responsiivinen. Painikkeet tuntuvat kädessä hyviltä ja nopeilta. Lisäksi sensorin tarkkuus on ylivertainen”, kommentoi Team Solomidin huippupelaaja Jason ”WildTurtle” Tran. ”Logitech G302 on juuri sellainen hiiri, jota tarvitsen auttaakseni tiimini voittoon.”

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G302 Daedalus Prime tulee saataville marraskuun aikana 54,99 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com/fi-fi/gaming-mice
http://bit.ly/1ph7Kh4 (tuotekuvia)
http://youtu.be/xX6ccxcHtt8 (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.