Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin Vogel’s RingO -kiinnitysjärjestelmät tablettilaitteille. Niiden ansiosta tablettilaitteita voidaan helposti käyttää vaikkapa keittiössä, kylpyhuoneessa, kotitoimistossa tai autossa.

vogels_ringo

Vogel’s RingO Tablet Mount -kiinnitysratkaisut ovat helppokäyttöisiä ja vaivattomia. Niiden ansiosta tablettilaite voidaan valjastaa käytettäväksi lähes missä tahansa. Vogel’s-kiinnitysjärjestelmät eivät ole merkki- tai malliriippuvaisia, ja ne ovatkin yhteensopivia kaikkien 7-12 tuuman kokoluokan tablettilaitteiden kanssa. Yhteensopivia tablettilaitteita löytyy markkinoilta yli 150 erilaista.

Kiinnitysjärjestelmä voidaan kiinnittää tukevasti huoneen seinään, auton kojelautaan tai niskatukeen. Kiinnityksen ansiosta kädet eivät väsy pitkäkestoisessakaan käytössä. Toisaalta kiinnityksen ansiosta tablettilaite ei jää penkille tai pöydälle viemään tilaa vaan pysyy pois tieltä silloin, kun sitä ei tarvita.

Vogel’s RingO Universal Holder
Tyylikkäästi muotoiltuun Vogel’s RingO Tablet Holder -kuoreen sopivat kaikki 0,5–1,3 senttimetrin paksuiset ja 7–12 tuuman näyttökoon tablettilaitteet. Kuoressa on Vogel’s RingO -järjestelmään sopiva kiinnitysrengas, joten sen voi helposti napsauttaa kiinni seinäkiinnikkeeseen tai säädettävään varteen. Vaihtoehtoisesti se voidaan kiinnittää auton istuimeen tai kojelautaan kiinnitettävään telineeseen. Tablettilaitteiden käyttäjille on tarjolla neljä erilaista tuotekokonaisuutta, jotka on alla esitelty tarkemmin.

Vogel’s RingO Tablet Flex Pack
Tablettilaite on mainio apu ja mahtava viihdyttäjä myös keittiössä. Flex Packin avulla mikä tahansa tablettilaite voidaan kiinnittää seinälle, kaappiin tai muuhun paikkaan, jossa se on kätevästi käytettävissä. Näin tablettilaite ei vie pöytätilaa ja on samalla turvassa roiskeilta. Kätevän varren ansiosta tablettilaitetta voidaan käyttää mukavassa katseluasennossa, joten vaikkapa ruokaohjeen tai kokkausvideon etsiminen sujuu vaivatta ruoanlaiton yhteydessä.

Vogel’s RingO Tablet Wall Pack
Kylpyhuone on helppo muuttaa todelliseksi rentoutumistilaksi, jossa voi kuunnella lempimusiikkiaan tai katsoa televisiota suoraan tablettilaitteelta. Wall Pack on suunniteltu erityisesti kylpyhuoneeseen, sillä se suojaa tablettilaitetta vedeltä ja estää sitä putoamasta lattialle. Wall Packin avulla minkä tahansa tablettilaitteen voi kiinnittää tukevasti seinälle, jossa se on poissa tieltä. Telineessä tablettilaite on helppo kääntää vaaka- tai pystyasentoon. Asentamiseen ei tarvita työkaluja.

Vogel’s RingO Tablet Dashboard Pack
Lempimusiikin kuuntelu tai navigointisovelluksen käyttäminen voivat tehdä pitkästä automatkasta paljon mukavamman. Dashboard Packin avulla minkä tahansa tablettilaitteen voi kiinnittää auton tuulilasiin tai kojelautaan siten, ettei tablettilaite putoa auton lattialle tai peitä näkyvyyttä. Näin tablettilaite on aina käden ulottuvilla, mutta turvallisesti pois tieltä. Tukeva kiinnitys pitää tablettilaitteen paikoillaan kuoppaisillakin teillä. Tablettilaiteen voi helposti kääntää vaaka- tai pystyasentoon ja irrottaa käytön jälkeen.

Vogel’s RingO Tablet Car Pack
Lapsia takapenkillä viihdyttävä tablettilaite voi helpottaa matkantekoa. Car Pack tarjoaa kätevän tavan kiinnittää tablettilaite tukevasti mukavaan katseluasentoon etuistuimen niskatuen taakse. Näin lapset voivat pelata pelejä, katsoa elokuvia ja käyttää sovelluksia tablettilaitteen pysyessä koko ajan tukevasti paikallaan. Tuotteen asentamiseen ei tarvita työkaluja.

Saatavuus ja hinnoittelu
Vogel’s RingO Universal Holder, Tablet Flex Pack, Tablet Wall Pack, Tablet Dashboard Pack ja Tablet Car Pack ovat saatavilla 24,90, 99,90, 69,90, 49,90 ja 89,90 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://bit.ly/auroravogelsringo
http://bit.ly/1tkT66U (tuotekuvia)
http://www.youtube.com/playlist?list=PLEDACFEC71C962058 (esittelyvideot)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Vogel’s
Hollantilainen Vogel’s käynnistyi henkilökohtaisesta intohimosta ja täydellisyydentavoittelusta. Se kehittyi myöhemmin menestyväksi kansainväliseksi yritykseksi tarjoamalla korkealaatuisia audio-, video- ja multimedialaitteiden telineitä ja kiinnitystarvikkeita. Vogel’s-tuotteissa yhdistyvät joustava käytännöllisyys, toimivuus ja tyylikäs muotoilu. Vogel’s on vuodesta 1973 lähtien tuottanut arvostettuja ja palkittuja tuotteita, jotka parantavat ihmisten elämänlaatua. Nykyään Vogel’s on maailmankuulu korkealaatuisista kiinnitysratkaisuista sekä LCD-, plasma- ja LED-televisioille, audio- ja videotuotteille että tablettilaitteille. Vogel’s-tuotteet on luotu tuomaan lisämukavuutta jokapäiväiseen elämään. Lisätietoja osoitteessa www.vogels.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.