PRO Racing Wheel Bubba Wallace

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech tuo myyntiin uuden version PRO-rattiohjaimestaan ja aloittaa tänään Logi PLAY Days -kampanjan.

Logitech G PRO Racing Wheel

Uusi versio Logitech G PRO -rattiohjaimesta on nyt saatavilla. Se tarjoaa enemmän joustavuutta ja räätälöintiä PC-pelaajille samalla säilyttäen tutut Direct Drive -suoravetomoottorin ja TRUEFORCE-voimapalautetekniikan. Paranneltu rattiohjain on suunniteltu ammattilaistason suorituksia varten ja se tarjoaa mukaansatempaavan kilpakokemuksen uskomattomalla tehollaan ja uudenlaisella ajotuntumallaan.

Logitech G PRO Racing Wheel -rattiohjain ja Logitech PRO Racing Pedals -polkimet tuovat ajosimulaatioita ajaville kilpakuljettajille ja muille harrastuksensa vakavasti ottaville virtuaalikuljettajille korkeatasoiset ja monipuoliset ohjausvälineet. Rattiohjain ja polkimet on suunniteltu yhdessä ammattilaistason simulaatiokuljettajien kanssa ja kehitetty vastaamaan heidän vaativiin tarpeisiinsa.

Logitech G PRO -rattiohjain on nyt saatavana kolmena eri versiona, joista uusin on pelkästään PC-tietokoneille sopiva malli. Viime syksynä julkaistut PlayStation 4- ja PlayStation 5 -yhteensopiva sekä Xbox One- ja Xbox Series X/S -yhteensopiva malli jatkavat mallistossa entiseen tapaan. Konsoliyhteensopivat mallit ovat yhteensopivia myös PC-tietokoneiden kanssa.

Myös NASCAR-ammattikuljettaja Bubba Wallace käyttää Logitech-rattiohjaimia harjoitellessaan virtuaalisesti ennen radalle saapumista. Hänen kommenttinsa on julkaistu uudessa esittelyvideossa, joka on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/JB9ub_vFYEE.

Logi PLAY Days

Uuden rattiohjaimen myyntiin tulo tapahtuu samaan aikaan #LOGIPLAYDAYS-kampanjan kanssa. Se järjestetään 13.-19.9.2023. Logi PLAY Days juhlii kaikkialla Euroopassa peliteknologian innovaatioita tuomalla pelaajille jopa 40 prosentin alennuksia joistakin myydyimmistä Logitech G -tuotteista. Logi PLAY Days -kampanja sisältää laajan valikoiman pelituotteita kuulokkeista ja pelihiiristä uuteen kädessä pidettävään G CLOUD -pelikonsoliin ja Logitech G923 -rattiohjaimeen.

Hinta ja saatavuus

Logitech PRO Racing DD11 Base PC ja Logitech PRO Racing GT D Rim PC tulevat myyntiin välittömästi 749 ja 299 euron kuluttajahinnoin. Aiemmat Logitech G PRO Racing Wheel ja Logitech PRO Racing Pedals ovat myynnissä 1 099 ja 389 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

www.logitechg.com/fi-fi/products/driving.html
www.logitechg.com/en-us/bubba-wallace.html
www.logitechg.com/fi-fi/logi-play.html
https://youtu.be/GMpoN2bcr1E (Logi PLAY Days -esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMQKC4Xr8jHfkEOVhw?e=47srEk (kuvia)

Logitech G

Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.