Ubisoft (www.ubi.com) esittelee monipuolisen teknisen varustuksen, joka on apuna taistelussa terrorismia vastaan Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist -toimintapelissä.

scbl_tricopter

Entistä tehokkaampi, tappavampi ja ketterämpi erikoisagentti Sam Fisher ryhmineen värvätään mukaan taisteluun The Engineers -terroristiryhmittymää vastaan. Erityistaitojensa ja erikoisvarusteidensa avulla Fisher saa käyttää kaikkia tarvittavia keinoja terrorismin pysäyttämiseksi. Splinter Cell Blacklist esitteleekin kattavan valikoiman uusia erikoisvarusteita ja aseita, joilla erikoisagentti Fisher tasoittaa tietään kasvotonta ja ylivoimaiselta tuntuvaa vihollista vastaan.

Näkyvimmät Fisherin varusteista ovat entuudestaan tutut erikoislasit, joilla agentti kykenee näkemään myös pimeissä ympäristöissä. Lisäominaisuutena laseihin on saatavissa ainutlaatuinen kaikuluotaus, jolla Fisher voi havaita jopa seinien takana olevia vihollisia, miinoja ja turvajärjestelmiä.

Vihollisten harhauttamiseen, häirintään ja seurantaan voidaan käyttää ainutlaatuisia eri pintoihin kiinnittyviä erikoislaitteita. Pallokaiutin toimii oivana apuvälineenä vihollisryhmien harhauttamisessa ja houkuttelemisessa. EMP-häirintälaite lähettää puolestaan lähiympäristöönsä elektromagneettisia pulsseja, jotka estävät valojen ja turvajärjestelmien toiminnan. Valvontakameralla voidaan tutkia ympäristöä ja valvoa omaa selustaa. Siitä saadaan myös tehokas tainnutusase tai tappava räjähde.

Yksi pelin kiehtovimmista laitteista on etäohjattava, kolmiroottorinen robottikopteri. Sillä voidaan ampua kohteeseen tarttuvia shokkinuolia sekä tutkia alueita etäältä. Vihollisia voidaan myös merkata tai houkutella paikalle. Robottikopteria voi lisäksi päivittää uusin ominaisuuksin.

Etäohjattava robottihämähäkki liikkuu eläinmaailman mallinsa mukaisesti huomaamattomasti pienistäkin koloista ja seuraa mitä sen ympärillä tapahtuu. Ubisoft on julkaissut ilmaisen Splinter Cell Blacklist Spider-Bot -lisäsovelluksen iOS-laitteille. Pelimäisessä sovelluksessa ohjataan kosketusnäytöllä robottihämähäkkiä ja kerätään tiedustelutietoja, joista saa palkkioksi varsinaisessa Splinter Cell Blacklist -pelissä käytettävää valuuttaa. Pelisovellus on ladattavissa iPhone- ja iPad-laitteille osoitteessa http://bit.ly/13ZGgBT.

Saatavuus ja hinnoittelu
Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist julkaistaan 22. elokuuta Wii U-, Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille. Pelin alustakohtaiset hinnat vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot
http://splintercell.ubi.com/
http://www.facebook.com/splintercell
http://bit.ly/Y7GrlK (tuotekuvia)
http://bit.ly/16VxuQy (esittelyvideoita)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtavia tietokone- ja konsolipelijulkaisijoita, jonka pääkonttori sijaitsee Rennesissä, Ranskassa. Yrityksellä on pelistudioita 17 maassa sekä tytäryhtiöitä yhteensä 26 maassa. Ubisoftin lukuisiin pelituotteisiin kuuluvat muiden muassa Assassin’s Creed- ja Tom Clancy’s Ghost Recon -pelisarjat sekä Prince of Persia -pelit. http://www.ubi.com/fi/