Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo markkinoille uuden sukupolven iPad-tablettilaitteelle suunnitellun näppäimistön, joka toimii samalla myös iPadin suojuksena.

ultrathinkeyboardcover

”Kolmannen sukupolven uusi iPad sovelluksineen tuo käyttäjilleen enemmän vapautta ja luovuutta olipa kyse valokuvien tai videoiden muokkaamisesta, musiikin tekemisestä tai vaikka kirjan kirjoittamisesta”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Logitechin uusi Ultrathin Keyboard Cover helpottaa työskentelyä, suojaa iPadia kolhuilta ja on kulutukseltaan erittäin energiatehokas. Laatu, muotoilu ja luotettavuus yhdistyvät tässä näppäimistössä oivallisella tavalla.”

Logitech Ultrathin Keyboard Cover on täydellinen kumppani iPadille. Äärimmäisen ohut alumiinisuojus suojaa iPadia kolhuilta ja lialta. Lisäksi se toimii esiin taittuvana näppäimistönä Bluetooth-yhteyttä hyödyntäen. Ultrathin Keyboard Cover kiinnittyy iPadiin tukevasti ja helposti magneettisella kiinnityksellä. Tuen ansiosta iPad on käytettävissä ihanteellisessa käyttökulmassa viestejä kirjoitettaessa tai elokuvia katsoessa.

Energiatehokkaan teknologian ansiosta näppäimistön akun varaus riittää jopa puoleksi vuodeksi käytettäessä sitä enintään kaksi tuntia päivässä. Ultrathin Keyboard Cover osaa magneetin avulla myös sulkea ja avata iPadin automaattisesti. Näppäimistössä on toimintonäppäimet monipuolisempaa hallintaa varten ja pianomusta viimeistely tuo iPadiin lisää tyyliä.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover on yhteensopiva sekä kolmannen sukupolven uuden iPadin että iPad 2:n kanssa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Ultrathin Keyboard Cover tulee saataville toukokuussa 99 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/tablet-accessories/keyboards

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-723 1102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.