Euroopan johtava pelikonsolitarvikkeiden valmistaja, Bigben Interactive (www.bigben.eu) tuo markkinoille upean flipperipelikokoelman, joka tarjoaa nostalgisen pelikokemuksen realismista tinkimättä.

pinball

Pinball Hall of Fame on ensiluokkainen flipperipelikokoelma, joka tuo Nintendo 3DS -käsikonsolille peräti seitsemän aitoa ja toisistaan teemoiltaan poikkeavaa flipperipöytää. Pelin on luonut FarSight Studios, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti kenties merkittävimpänä flipperipelien tekijänä erilaisille pelikonsolialustoille.

Pinball Hall of Famesta ensiluokkaisen tekee sen aito ja realistinen mallinnus, joka näkyy kenttien yksityiskohtien määrässä, peligrafiikassa ja ykkösluokan pelattavuudessa. Koska realistinen fysiikanmallinnus on flipperipelien tärkeimpiä piirteitä, siihen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tämän ansiosta Pinball Hall of Fame -flipperin pelaaminen Nintendo 3DS -käsikonsolilla tuntuu miltei aidon flipperin pelaamiselta.

Nintendo 3DS:n aitoa ja mullistavaa 3D-näyttöteknologiaa hyödynnetään Pinballissa tehokkaalla ja miellyttävällä tavalla, joka herättää pelin eloon käsikonsolin näytöiltä. Huikeat kamerakulmat tekevät pelistä entistä jännittävämpää ja kiinnostavampaa seurattavaa.

Pinball Hall of Famea voidaan pelata peräti neljässä eri pelitilassa. Perinteisen vapaapelin lisäksi mukana ovat erilaiset turnaushaasteet, flipperivelhon antamat tehtävät sekä erityinen Williams-haastetila. Vaihtelua tekemisen parissa löytyy reilusti, minkä lisäksi seitsemän erilaista flipperipöytää tuovat runsautta vauhdikkaaseen peliin.

Flipperipelien omia tulosennätyksiä voi myös jakaa verkkotuen kautta ja vertailla saavutuksia online-tulostaulun lukemiin, kuten vaikka omien kavereiden ennätyksiin.

Pinball Hall of Fame on mitä täydellisin matkakumppani niin lyhyiden kuin pitkienkin pelisessioiden muodossa. Pelin PEGI-ikäsuositus on 3+, joten se sopii kaikenikäisille pelaajille.

Saatavuus ja hinnoittelu
Pinball Hall of Fame julkaistaan 27. huhtikuuta Nintendo 3DS -pelikonsolille 39,90 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.panvision.com/pelit
www.bigben-interactive.co.uk/produit/game/id/4765

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Bigben Interactive
Ranskalainen Bigben International on Euroopan johtavia pelikonsolitarvikkeiden valmistajia. Miltei 30 vuotta alalla toiminut yritys myy tuotteitaan yli 25 eri maahan. Tuotevalikoima kattaa kaikki merkittävät pelikonsolimerkit ja kaikenlaiset pelikonsolien lisätarvikkeet. Yhtiö on myös menestyksekkäästi solminut yhteistyö- ja lisensointisopimuksia merkittävien tuotemerkkien kanssa. www.bigben.eu