PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) julkaisi ilmaisen pelilaajennuksen alkuvuodesta julkaistulle Wargame: European Escalation -pelilleen. New Battlefields laajentaa peliä uusin moninpeliominaisuuksin.

wargame

Helmikuussa ilmestynyt Wargame: European Escalation toi nykyaikaisen strategisen sodankäynnin pc-tietokonepelaajien ruuduille. Sittemmin myös kriitikoiden ylistystä kerännyt peli on nauttinut strategiapeleistä nauttivien pelaajien suosiota. Nyt pelaajille on jaossa lisää iloa ja täysin ilmaiseksi.

New Battlefields -lisäosa laajentaa Wargamea peräti seitsemällä uudella moninpelikartalla. Nämä uudet sotaisat tantereet haastavat myös veteraanipelaajat uusin tavoin ja vaativat uudenlaista lähestymistapaa vihollisten nujertamiseen.

Kentistä kaksi on laadittu epäsymmetrisesti, joten ne sopivat Attack/Defense-tyylin peleihin erinomaisesti. Kentistä molemmat on laadittu sekä hyökkäysjoukkojen että puolustusarmeijan ominaisuudet ja taktiikat huomioiden. Näin voidaan taata kummallekin osapuolelle hyvät ja ennen kaikkea tasapuoliset mahdollisuudet voittoon.

New Battlefields -latauspaketti tarjoaa myös uuden skirmish-pelitilan, joka soveltuu yhdestä seitsemälle pelaajalle kerrallaan, vastuksenaan tietokoneen ohjastamat joukot. Pelitila soveltuu vaikkapa peliklaanin omien taistelutaktiikoiden testaamiseen ja soveltamiseen. Vaihtoehtoisesti skirmish-tila sopii mainiosti vaikkapa pikaiseen hauskanpitoon kaverien kesken muita pelaajavihollisia kohtaamatta.

Myös pelin kommunikointijärjestelmä on uudistettu. Uuden Flare-järjestelmän ansiosta pelaajien keskinäinen viestintä on aiempaa selvempää, koska lippumaisten viestien avulla kommunikointi on nopeaa ja tehokasta.

Flare-viesteillä voidaan kommunikoida joukkuetovereille ja ilmaista vaikkapa avunpyyntöjä hyökkäyksen tai puolustuksen tarpeen mukaan. Mukana on sellaisenaan käyttövalmiita Flare-viestejä, mutta myös omia pikakomentoja on helppo luoda ja muokata.

Saatavuus ja hinnoittelu
New Battlefields -lisäosa on saatavilla heti Steam-latauspalvelun kautta. Lisäosa on täysin ilmainen.

Lisätietoja internetissä
www.wargame-ee.com
store.steampowered.com/app/58645/
www.panvision.com/pelit

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist / Jerry Kurunen, 050 56 98 320, jerry@visionist.fi
PAN Vision / Niklas Von Schöneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava pohjoismainen ja Baltian alueen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit sekä IT-oheislaitteet ja PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yli sadan henkilön yhtiönä PAN Visionilla on konttoreita kaikissa Pohjoismaissa sekä Baltian maissa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-yhtiö, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.