Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi/) tuo markkinoille värikkään valikoiman hiiriä, näppäimistöjä ja webbikameroita. Niiden avulla käyttäjä voi luoda persoonallisen tyylinsä käytettävyydestä ja suorituskyvystä tinkimättä.

global-graffiti

Nykyään oma tyyli, yksilöllisyys ja persoonallisuus ovat tärkeitä ja puhuttelevia asioita. Olipa kyse pukeutumisesta, koruista, hiustyylistä tai vaikkapa teknisistä laitteista, oman yksilöllisyyden ja identiteetin esille tuominen on yhä merkittävämmässä asemassa. Logitech vastaa tähän tarpeeseen tuomalla markkinoille valikoiman muodikkaita hiiriä, näppäimistöjä ja webbikameroita.

”Global Graffiti Collectionissa on suosituimpia tuotteitamme upeissa ja trendikkäissä kuoseissa”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Olemme kasanneet joukon luovia ja nuoria suunnittelijoita ympäri maailmaa. Heidän avullaan olemme luoneet ainutlaatuisen globaalin tyylin, jossa yhdistyvät raikkaat värit, kauniit kuviot sekä hyväksi todettu muotoilu. Olemme loihtineet kokonaisen tuoteperheen vaikuttavia tuotekokonaisuuksia, joiden avulla jokainen voi luoda oman yksilöllisen tyylinsä niin arjessa kuin vapaalla.”

Valikoimassa esiintyvät kuviot ovat ainutlaatuisia ja värit maanläheisiä. Näistä luodut erilaiset kuosit muodostavat kauniita ja mielikuvituksellisia kokonaisuuksia, ja näistä erilaisia yhdistelmiä rakentamalla jokainen voi luoda oman uniikin tyylinsä. Jokainen kuviointi on erilainen, mutta osa isompaa kokonaisuutta, joten erilaisia yhdistelmävaihtoehtoja on valtava määrä.

Osa Global Graffiti Collectionissa käytetyistä kuvioista on väreiltään ja kuvioinneiltaan selvästi rohkeampia, osa taas astetta hillitympiä. Osa saatavilla olevista kuvio- ja värikokonaisuuksista on myös saatavilla vain rajoitettuina erinä, joka korostaa yksilöllisen tyylin löytämistä.

Global Graffiti Collectioniin kuuluvat Logitech Wireless Mouse M325- ja Logitech Wireless Mouse M235 -hiiret, Logitech HD Webcam C270 -webbikamera sekä Logitech Wireless Keyboard K360 -näppäimistö.

Yllämainituissa langattomissa hiirissä riittää vähäisen virrankulutuksen ansiosta virtaa ainakin vuodeksi. Molemmat hiiret ovat PC- ja Mac-yhteensopivia.

Webbikamera soveltuu erinomaisesti teräväpiirtoisiin (720p) videopuheluihin. Lisäksi sillä voidaan ottaa korkeatasoisia valokuvia. Kameran Fluid Crystal -teknologia takaa sekä kristallinkirkkaan ja sulavan videokuvan että luonnollisen väritoiston.

Langaton ja tyylikäs näppäimistö toimii yksillä paristoilla jopa kolme vuotta. Korkeatasoisessa näppäimistössä on kuusi pikanäppäintä ja 12 ohjelmoitavaa funktiopainiketta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Global Graffiti Collection -tuotteet tulevat saataville kesäkuun aikana 19,90–29,90 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-us/promotions/global-graffiti-collection?pcid=9898&wt.ac=ps|9929|hp
www.logitech.com/fi-fi/mice-pointers/mice/wireless-mouse-M325
www.logitech.com/fi-fi/keyboards/keyboards/keyboard-k360
www.logitech.com/fi-fi/webcam-communications/webcams/7079

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.