Korkeatasoisten suojakoteloiden ja kantolaukkujen valmistaja, D. Bramante 1928 (www.dbramante1928.com) tuo Suomeen kattavan valikoiman aidosta nahasta tehtyjä suojuksia ja kantolaukkuja sekä tablettilaitteille että kannettaville tietokoneille.

bramante

D. Bramante 1928 on pitkälle erikoistunut nahkatuotteiden valmistaja, jonka kaikki tuotteet on valmistettu käsityönä aidosta nahasta. D. Bramante 1928 huolehtii itse koko tuotantoprosessista aina nahan parkitsemisesta alkaen. Näin voidaan varmistua paitsi nahan laadusta, myös siitä miltä se tuntuu ja näyttää. Tuotteiden suunnittelussa on otettu huomioon niin sanottu kultainen leikkaus, jonka merkitys estetiikassa on kiistaton.

Kaikissa D. Bramante 1928:n suojuksissa ja laukuissa ensiarvoisen tärkeitä piirteitä ovat kestävyys, toiminnallisuus ja tyylikkyys. Tuotteet on valmistettu parhaista intialaisista nahkalaaduista ja parhaita mahdollisia ompelumateriaaleja käyttäen. Korkeatasoisuus näkyy myös yksityiskohdissa, kuten erittäin laadukkaissa vetoketjuissa ja valmistuksesta vastaavien käsityöläisten osaamisessa.

iPad-suojuksia on useita vaihtoehtoja kirjekuorilaukuista suojakansiin. Pintakuvioinnissa on hyödynnetty peruspintojen lisäksi luonnollisia kuoseja, kuten lehmänvuota, krokotiilinnahka, hevosennahka ja mokka. Valikoimassa on suojakoteloita myös muille tablettilaitteille. Suojakotelot ovat paitsi kestäviä ja tehokkaasti suojaavia, myös äärimmäisen tyylikkäitä.

Kannettavien tietokoneiden laukkuja on saatavana 13-16 tuuman kokoluokissa useina eri malleina. Päädystä tai sivusta aukeavien suojusten rinnalla on tarjolla myös perinteinen nahkasalkkumalli ja nahkainen olkalaukkumalli, joihin sopii tietokoneen lisäksi myös paljon tarvikkeita.

Macbook-tietokoneille löytyvät omat mitoitetut suojusmallinsa. Macbook Air -tietokoneille löytyy 11 ja 13 tuuman malleja. Macbook Pro -sarjalle malleja löytyy 13 ja 15 tuuman kokoluokissa.

Minikannettavien suojuksien valikoimassa on eri malleja 7-12,1 tuuman kokoluokissa. Vaihtoehtoina on sekä sivulta että päältä aukeavat mallit mustana, ruskeana ja vaaleampana mokkana.

Myös ulkoisille kiintolevyille on omat tyylikkäät nahkasuojuksensa kolmessa eri kokoluokassa.

Saatavuus ja hinnoittelu
D. Bramante 1928:n suojukset ja kantolaukut ovat saatavilla kesäkuusta lähtien 14,90 – 189 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.dbramante1928.com

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, jiri@visionist.fi, 040 837 8097
iMinds Finland/Mika Sevón, ms@i-minds.eu, 050 404 1040

Tukkurit
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com

D. Bramante 1928
D. Bramante 1928 on laadukkaiden nahasta valmistettujen suojusten ja kantolaukkujen valmistaja. Yrityksen valikoimaan kuuluu kannettavien tietokoneiden, tablettilaitteiden ja ulkoisten kiintolevyjen suojaamiseen erikoistuneet suojukset ja kantolaukut. Nimensä D. Bramante on saanut kuuluisalta renessanssiajan arkkitehdiltä ja taidemaalarilta, Donatello Bramantelta. Hänet tunnetaan kultaisen leikkauksen mestarina.