Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo markkinoille ohjelmoitavan moninäppäimisen pelihiiren, joka soveltuu erityisesti moninpelattaviin verkkopeleihin (=MMO, massively multiplayer online games).

g600

Uusin lisäys Logitechin G-sarjan pelituotteisiin on Logitech G600 MMO Gaming Mouse. Se on pelihiiri, jonka valttikortteina on monipuolinen painikevalikoima, kädelle ystävällinen muotoilu ja runsaat muokkausmahdollisuudet. Pelihiiressä on peräti 20 ohjelmoitavaa painiketta, joista 12 muotoiltuja peukalopainikkeita.

”Logitech G600 MMO Gaming Mouse on pitkän ja vaativan tuotekehittelyn lopputulos, johon päädyttiin kokeneiden moninpelaajien avulla”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Peukalopainikkeiden muotoilussa huomiota on kiinnitetty sekä käytettävyyteen että mukavuuteen. Pelaajat myös huomaavat painikkeiden eron, joten virhepainalluksia tulee entistä vähemmän, eikä sormet väsy pidemmissäkään pelisessioissa.”

Logitech G600 MMO Gaming Mouse on heti käyttövalmis hiiri, jonka käyttöönotto ei vaadi erillisten ajureiden asentamista. Hiiren kolmesta esiasennetusta pelaajaprofiilista kaksi on sovitettu erilaisia massiivisia verkkomoninpelejä ajatellen. Kolmas profiili taas soveltuu yleiseen pelaamiseen erinomaisesti. Lisäksi hiiren G-Shift -painikkeen avulla voidaan luoda jokaiselle painikkeelle toinen toiminto pitämällä G-Shiftiä pohjassa samanaikaisesti.

Kuten kaikissa Logitechin G-sarjan tuotteissa, kaikki hiiren painikkeet ovat ohjelmoitavissa Logitech Gaming Software -ohjelmistolla käyttötarpeen mukaan. Nämä toiminnot tallentuvat hiiren omaan muistiin. Hiiren tarkkuus on säädettävissä 200–8200 dpi:n välillä ja se seuraa jopa 30 G:n kiihtyvyyttä. Kokonaisuuden viimeistelee hyvin käteen istuva muotoilu, joka antaa käden levätä pelaamisen tiimellyksessä. Monipuolisten asetusten ja toimintojen ansiosta Logitech G600 MMO Gaming sopii vaativaan pelaamiseen.

Logitech G600 MMO Gaming Mousen peukalopainikkeiden moniväristä valaistusta voidaan muokata jopa 16 miljoonan värin yhdistelmästä, jonka avulla käytössä olevan peliprofiilin voi helposti havaita. Halutessaan valaistuksen voi säätää tasaiseksi, sykähdykseksi tai himmentää kokonaan pois käytöstä tietyn ajan jälkeen.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G600 MMO Gaming Mouse tulee saataville mustana ja valkoisena heinäkuussa 79 euron suositushintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/gaming/mice-keyboard-combos/g600-mmo-gaming-mouse
http://youtu.be/bV3IssRAK6M (mainosvideo)
http://youtu.be/3DRw7qsxTJ8 (esittelyvideo)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.