Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo olohuoneisiin sopivan huippuluokan näppäimistön, jolla tietokoneen hallinta sujuu etäältä ilman tarvetta hiirelle tai erilliselle kaukosäätimelle.

K830

Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 on taustavalaistu ja kosketusalustalla varustettu langaton näppäimistö. Se tekee älytelevisioiden ja tietokoneiden hallittavuudesta kertaheitolla sekä nautittavaa, helppoa että yksinkertaisen tyylikästä.

”Yhä useampi kuluttaja haluaa nauttia elokuvista, tv-ohjelmista, musiikista ja valokuvista suoraan televisioon liitetyn tietokoneen kautta”, kommentoi Logitechin PC-lisälaitteiden kehitysjohtaja Charlotte Johs. ”Illuminated Living-Room Keyboard K830 on suunniteltu tätä silmällä pitäen. Taustavalaistus ja tyylikäs olohuoneeseen sopiva muotoilu tekevät tästä medianäppäimistöstä ykkösvalinnan tietokoneen hallintaan vaikka sohvalta käsin.”

Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 osaa automaattisesti himmentää tai kirkastaa taustavalaistustaan käyttöympäristön valaistuksesta riippuen. Näin näppäimistön käyttö sujuu vaivatta myös pimennetyssä katselutilassa. Taustavalaistus myös syttyy ja sammuu käytön mukaan virtaa säästääkseen. Virransäästössä auttaa myös erillinen virtakytkin.

Erillisiä paristoja ei tarvita, sillä näppäimistö on ladattavissa micro-USB-liitännän kautta. Täydellä latauksella virtaa riittää käytön määrästä riippuen noin kymmenen päivän tarpeisiin. Etäisyyskään ei tule ongelmaksi, sillä Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 toimii jopa 10 metrin päästä Unifying-vastaanottimen ansiosta. Käyttöönotto on helppoa, sillä erillistä ohjelmistoa ei tarvitse asentaa. Vastaanottimen liittämisen myötä näppäimistö on käyttövalmis.

Näppäimistön kanssa ei tarvita erillistä hiirtä, sillä sen kosketusalustalla hoituvat kaikki hiiriohjausta vaativat toiminnot. Tarkasti reagoiva kosketusalusta tukee myös Windows 7- ja Windows 8 -käyttöjärjestelmien eleohjausta, joka tekee kosketusalustan käytöstä entistä vaivattomampaa.

Olohuoneisiin suunniteltuna Logitech K830 on kevytrakenteinen, kompakti ja muotoilultaan silmiä hivelevän elegantti. Kevyen painallustuntuman ansiosta näppäimistöä on vaivaton käyttää vaikkapa sohvalla rentoutuen.

Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 on suunniteltu toimimaan Windows- ja Mac-tietokoneiden kanssa. Se kuitenkin toimii myös suoraan useiden älytelevisioiden kanssa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 tulee saataville huhtikuun aikana 109 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/product/living-room-keyboard-k830
http://bit.ly/1oLaRN5 (tuotekuvia)
http://youtu.be/7v1UktPy9sE (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.