FIGMA on myöntänyt LEGO Marvel Super Heroes -toimintapelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3:lle.

Web

“Me Warner Brosilla olemme todella ilahtuneita tästä kultalevystä. Haluamme kiittää pelistudiotamme TT Gamesia, joka jatkaa upeiden, humorististen ja suurta yleisöä miellyttävien LEGO-pelien tekemistä”, kiittelee Warner Bros Entertainmentin pohjoismaiden myyntipäällikkö Anders Pettersson.

Marvelin supersankarit ovat saapuneet suosittuun LEGO-maailmaan! Pelissä S.H.I.E.L.D:in johtaja Nick Fury kutsuu avukseen Marvel-sankarit, kuten Iron Manin, Hulkin, Thorin, Spider-Manin ja Wolverinen. He taistelevat Lokia ja Galactusta vastaan maailman pelastamiseksi. Pelin tapahtumat sijoittuvat New Yorkin kaltaiseen kaupunkiin. Hulvattoman seikkailun pelimaailma on poikkeuksellisen avoin. Pelissä on mukana yli 100 sankaria, huikeita temppuja ja taisteluja kaikkien hahmojen omatessa erilaisia taitoja ja voimia. Peli sisältää tasoloikkaa, ongelmanratkaisutehtäviä ja taisteluja hulvattoman huumorin saattelemana.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi
http://videogames.lego.com/fi-fi/lego-marvel-super-heroes/

ANGI & FIGMA
ANGI on pohjoismainen videopelien julkaisijoiden ja jakelijoiden etujärjestö. Sen tehtävänä on edistää pelikauppaa, viestiä alasta ja sen tarpeista sekä kehittää alan positiivisia mielikuvia.

ANGIn jäseniä ovat Activision-Blizzard, Bergsala, Electronic Arts, Game Outlet, Koch Media, Microsoft, Nordic License, Namco Bandai Partners, Nordisk Film, PAN Vision, Ubisoft, Walt Disney Company ja Warner Brothers.

FIGMA edustaa ANGIa Suomessa. Se julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com ja Veljekset Keskinen. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.