Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) vie pelihiirten räätälöinnin uudelle tasolle. Huipputarkka sensori, mukautettava tasapaino, lisäpainot ja vapaasti räätälöitävät painikkeet tarjoavat ennen kokematonta hallittavuutta.

G502_Profile

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse on luotu vaativaan pelikäyttöön. Huipputarkka 12 000 dpi:n sensori, miellyttävä muotoilu sekä säädettävät muokkausmahdollisuudet tekevät G502-hiirestä todellisen voittajan valinnan.

“Olen herkeämättömänä odottanut tämän hiiren julkistamista. Sain hiiren koekäyttööni ja se tuntui erinomaiselta. Se on äärimmäisen miellyttävä kädessä täydellisen kokonsa ansiosta”, kommentoi Cloud 9 -pelitiimin kapteeni Hai Lim. ”Tarkkuuden säätäminen on äärimmäisen helppoa ja vaivatonta. Tämä on luultavasti kaikkien aikojen suosikkihiireni!”

”Maailman parhaalla sensoriteknologialla, mekaanisilla kytkimillä ja monilla räätälöintivaihtoehdoilla varusteltu G502 hallitsee pelikenttiä”, kommentoi Logitechin pelituotteiden johtaja Ehtisham Rabbani. ”Logitech G -tiimillä on vahva usko siihen, että tyhjän hypen kadotessa tiede voittaa!”

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse käyttää maailman tehokkainta ja tarkinta hiirisensoria. Delta Zero -teknologiaa hyödyntävän sensorin tarkkuus on valittavissa 200 ja 12 000 dpi:n välillä. Tarkan ja nopeasti reagoivan sensorin ansiosta hiiren käyttö ei kärsi viiveestä tai tahmaisuudesta, vaan pysyy mukana jopa äärinopeassa 300 tuuman sekuntivauhdissa.

Logitech G502 -hiiren sensorin toimivuus määrittyy automaattisesti myös käytetyn hiirialustan mukaan. Tämän ansiosta hiiren sensorin lukunopeus on aina ihanteellinen käytetystä alustasta huolimatta. Riippumatta siitä käytetäänkö hiirtä kovalla vai pehmeällä alustalla, tai tummaa vai vaaleaa väritystä vasten, hiiren nopeus ja tarkkuus ovat aina huipputasolla.

Myös Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mousen tasapainoa ja painotusta voidaan säätää viidellä hiiren mukana tulevalla 3,6 gramman lisäpainolla. Lisäksi hiiren 11 eri painikkeen toiminnot voidaan määrittää halutunlaisiksi Logitech Gaming Software -ohjelmalla. Määritykset myös tallentuvat hiiren omaan muistiin.

Toisin kuin useimmat hiiret, joissa vasen ja oikea painike koostuvat yhdestä taipuisasta muoviosasta, Logitech G502 -hiiressä on kokonaan erilliset painikkeet sekä oikealle että vasemmalle painikkeelle. Tämän ansiosta painallukset ovat tarkempia ja tuntuvampia. Samalla myös hiiren käyttökokemus on välittömämpi ja tarkempi.

Lisäetua painalluksiin saadaan hiiren korkeatasoisista mikrokytkimistä. Tarkkaa hallittavuutta lisää kaksitoiminen ja äärimmäisen nopea vierityspainike, jota on entuudestaan parannettu sekä kolmantena painikkeena toimimisen että vieritystoiminnon suhteen. Kokonaisuuden viimeistelee miellyttävän tuntuinen pinnoite, jonka ansiosta hiiri pysyy hallinnassa kovissakin koitoksissa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse tulee saataville huhtikuun aikana 79 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com/fi-fi/gaming-mice
http://bit.ly/QZKqEK (tuotekuvia)
http://youtu.be/c21s56plybg (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.