Boston Distribution tuo myyntiin poikkeuksellisen pienikokoisen ja edullisen KICA-lihashuoltovasaran, joka ehkäisee loukkaantumisia ja edistää lihasharjoituksen jälkeistä palautumista.

Ergonomisesti muotoiltu ja poikkeuksellisen pienikokoinen KICA-lihashierontavasara hieroo lihaksien pehmytkudoksia nopeilla iskuilla. Tämä lievittää lihasarkuutta ja vähentää lihasten kireyttä. Vain älypuhelimen mittaluokkaa oleva kevyt hierontalaite on tehokas ja helppokäyttöinen arkihieroja, joka sopii moneen käyttöön. Urheilijat ja kuntoilijat voivat liikunnan jälkeen vähentää maitohappojen aiheuttamaa ärtyneisyyttä ja kipua. Toimisto- ja istumatyötä tekevät saavat uutta energiaa hieromalla jäykistyneitä niska- ja hartialihaksiaan. Vanhempi väki voi parantaa verenkiertoaan rentouttamalla kolottavia jäseniään.

Vain 495 grammaa painava ja langaton KICA on helppokäyttöinen hieroja. Neljän säädettävän nopeuden ja neljän vaihtopään ansiosta se soveltuu sekä keveämpään rentouttamiseen että jykevämpään hierontaan. Hierontateho on helppo valita kätevällä toimintopainikkeella. Valittu asetus näkyy selkeästi led-valolla. Pienestä koostaan huolimatta KICA kykenee jopa 3 800 iskun minuuttinopeuteen.

KICA-lihashierontavasaran mukana toimitetaan neljä erilaista hierontapäätä. Pyöreä pallokanta sopii erinomaisesti isojen lihasryhmien hierontaan. Näitä ovat muun muassa reidet, pohkeet, vyötärö, käsivarret ja lonkan alue. Näiden pehmytkudosta hieromalla keho palautuu tehokkaammin kovasta harjoittelusta ja on nopeammin valmiina seuraavaan harjoitteluun. U-kärjellä muotoiltu hierontapää soveltuu erinomaisesti niskan, selkärangan alueen ja akillesjänteen hierontaan. Tämä hierontamuoto on erityisen hyvä esimerkiksi päätetyötä tekevän lihasten rentouttamisessa. Sylinterikärki sopii jänteiden, meridiaanien ja akupunktiopisteiden hierontaan, joka osaltaan ehkäisee kipua ja arkuutta. Tasakantainen hierontakärki soveltuu pallokannan lailla selän ja muiden isojen lihasryhmien hierontaan ja lihashuoltoon.

Laitteen hierontatehon voi valita 1 700 ja 3 800 iskun minuuttinopeuden välillä. Hitaampi 1 700 iskun nopeus toimii enemmän lihasta valmistavana kevythierontana. Tehokkaampi 2 400 iskun nopeudella toimiva hieronta sopii faskian eli peitinkalvon hierontaan. Tämä on hyvä vaihtoehto pahasti kipeytyneille lihaksille, etenkin viivästyneen lihasarkuuden (DOMS) vaivatessa kehoa. Oletustehona KICA käyttää 3 100 iskun syvähierontaa, joka toimii eräänlaisena yleishierontana kehon eri kohtiin. Kovin teho on täydet 3 800 iskua minuutissa, joka on niin sanottu ammattilaistila. Tämä vastaa tehokasta ja jämäkkää hierontaa, joka saattaa vaatia käyttäjältä varovaista totuttelua.

KICA-lihashierontavasarassa on tehokas 2 200 milliampeeritunnin akku, josta riittää virtaa täydellä latauksella jopa 11 käyttötuntiin kevyimmällä hierontateholla ja jopa seitsemäksi tunniksi kolmostehon hieronnalla. Laite on myös helppo ladata tavallisella usb-c-kaapelilla ja -laturilla. Laadukkaat valmistusmateriaalit, kuten lentoteollisuudenkin käyttämä alumiiniseos, takaa kestävyyden. Hierontalaite kestää helposti pienet kolhut ja laadukas pinnoite suojaa laitetta hapettumiselta.

Hinta ja saatavuus
KICA-lihashuoltovasara tulee saataville välittömästi 129 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.boston.fi
https://youtu.be/Ez3sXXaNkts (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhKZISv156taeP5cJBw?e=AItIJS (kuvia)

FeiyuTech
FeiyuTech on yksi maailman johtavista pienillä sähkömoottoreilla toimivien elektroniikkalaitteiden tekijöistä. Se on parhaiten tunnettu videokuvan vakaukseen liittyvistä tuotteistaan. Se kehittää ja valmistaa kameravakaajia älypuhelimiin, actionkameroihin ja suurempiin DSLR-digikameroihin. Se on ensimmäinen kameravakainten valmistaja, joka on tehnyt yhteistyötä Applen kanssa. Lisätietoja osoitteessa www.feiyu-tech.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.