22.8.2012 – Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi/) tuo markkinoille vedellä pestävän näppäimistön, joka kestää myös kulutusta.

k310_lifestyle

Tietokoneiden lisälaitteista erityisesti näppäimistöt keräävät tyypillisesti pölyä ja likaa, jota tarttuu niin sormista ja käsistä kuin muualtakin ympäristöstä. Tyypillisiä tahroja aiheuttavat myös näppäimistölle läikkyneet juomaroiskeet. Tähän ongelmaan Logitech vastaa uudella pesunkestävällä näppäimistöllään.

Logitech Washable Keyboard K310 on käsinpestävä ja kestävä näppäimistö, joka on sekä helppo puhdistaa ja pestä että vaivaton kuivata. Olipa kyse sitten vain kevyestä pölyjen pyyhkimisestä tai kunnon käsinpesusta vedessä, Washable Keyboard K310 voidaan puhdistaa huolellisesti. Näppäimistö sietää jopa 30 senttimetrin veden syvyyden. Näppäimistössä olevien kuivausreikien ansiosta se myös kuivuu nopeasti jättämättä vettä sisuksiinsa.

Näppäimistön painikkeet ovat laserkaiverrettuja ja ultraviolettikäsiteltyjä, joten painikkeiden merkinnät kestävät kulutusta ja pesua perinteistä näppäimistöä paremmin. Lisäksi näppäimistön painikkeet kestävät jopa viisi miljoonaa painelukertaa, mikä takaa näppäimistön kestävyyden vuodesta toiseen.

Logitech Washable Keyboard K310 on myös ominaisuuksiensa puolesta täysverinen näppäimistö. Funktionäppäimet tuovat mukanaan käteviä lisätoimintoja ja erilliset numeronäppäimet soveltuvat moneen eri käyttöön. Lisäksi näppäimistön kaksitoista eri pikanäppäintä soveltuvat esimerkiksi sähköpostin, nettiselaimen, äänenvoimakkuuden ja median hallintaan.

Logitech Washable Keyboard K310 on suunniteltu toimimaan Windows-käyttöjärjestelmissä eikä näppäimistön käyttöönotto vaadi minkäänlaisen ohjelmiston asentamista tai käyttöönottoa. Näppäimistö on heti käyttövalmis, kun se on liitetty tietokoneen usb-liitäntään.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Washable Keyboard K310 tulee myyntiin lokakuun aikana 39,90 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/keyboards

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.