Pohjoismainen it-tuotteiden jakelija, Deltaco aloittaa myymään yksinoikeudella Gigabyten taulutietokoneita, ultrakannettavia ja kannettavia tietokoneita Pohjoismaissa.

Deltaco_CMYK_Coated

Gigabyte on kehittänyt ja valmistanut emolevyjä jo vuodesta 1986. Yritys on kärjessä sekä emolevyjen että muiden IT-tarvikkeiden, kuten näytönohjaimien ja tietokonekomponenttien, suunnittelemisessa, kehittämisessä ja valmistamisessa. Viimeisen viiden vuoden aikana Gigabyte on ollut markkinoilla myös kannettavien tietokoneiden, taulutietokoneiden ja ultrakannettavien kanssa. Gigabyten tuotteet ovat vuosien mittaan saaneet lukuisia palkintoja.

”Gigabyten vahva brändi ja Deltacon vakiintunut myyntikanava avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia. IT-markkinoilla on suuri kysyntä kannettavista tuotteista ja meillä on laaja valikoima lisätarvikkeita näille. Se mikä valikoimastamme puuttui olivat juuri kannettavat tietokoneet ja ultrakannettavat. Olemme iloisia, että voimme täydentää valikoimaamme Gigabyten korkealaatuisilla tuotteilla”, sanoo Siamak Alian, Deltacon hankintapäällikkö.

”On ilo ja kunnia aloittaa yhteistyö Deltacon kanssa Suomessa. Gigabyte on menestynyt monissa Euroopan maissa ja kehittämällä yhteistyötä Deltacon kanssa pystymme nyt tarjoamaan jotain erityistä ja erilaista myös suomalaisille kuluttajille”, sanoo Gigabyten kannettavien tietokoneiden Euroopan myyntipäällikkö Claudia Peng.

Lisätietoja internetissä
www.gigabyte.fi
www.deltaco.fi
www.facebook.com/DeltacoOy

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, jiri@visionist.fi, 040 837 8097

Deltaco
Deltaco on vuonna 1991 perustettu pohjoismainen it-alan tuotteiden jakelija, jonka valikoimaan kuuluu tuhansia erilaisia tuotteita verkkotuotteista tietokoneiden oheislaitteisiin, kaapeleihin ja erilaisiin komponentteihin. Deltacon pääkonttori sijaitsee Tullingessa, Ruotsissa ja sen lisäksi yrityksellä on toimipisteet Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.deltaco.fi