Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo markkinoille uuden langattoman näppäimistön, jonka kiinteänä osana on hiiren korvaava ohjauslevy.

k400

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 on ohut, langaton näppäimistö, jolla on jopa kymmenen metrin toimivuusalue. Perinteisen näppäimistön lisäksi siinä on kolmen ja puolen tuuman kokoinen ohjauslevy, jolla tietokoneen ohjaaminen onnistuu aivan hiiren tavoin. Näppäimistö onkin todellinen unelmaratkaisu, kun tietokonetta halutaan käyttää mukavasti etäältä – esimerkiksi tietokone televisioon kytkettynä.

Näppäimistön käyttöönotto ei voisi olla helpompaa. Pikkuruinen Logitech Unifying -vastaanotin liitetään laitteen usb-porttiin eikä mitään ohjelmistoa tarvita. Se on niin pieni, että sen voi pitää kiinni tietokoneen usb-liitännässä koko ajan ja sama vastaanotin toimii jopa viiden muun laitteen kanssa.

Sulavalinjaisen ja matalaprofiilisen näppäimistön tuntuma on hyvä ja miltei kokonaan äänetön. Näppäimistön virrankulutus on todella alhainen ja näppäimistö kestää jopa kokonaisen vuoden ilman paristojen vaihtamista.

”Uuden Logitech Wireless Touch Keyboard K400:n ansiosta ihmiset voivat vaivatta liittää kannettavan tietokoneensa televisioon. Tällä näppäimistöllä YouTube-nettivideoiden tai lomakuvien hallinta ja pikaviestien kirjoittaminen ystäville hoituu todella helposti”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Ohut, äänetön ja matalaprofiilinen näppäimistö on täydellinen käytettäväksi vaikka sohvalta käsin, ja se sopii erinomaisesti niin kirjoittamiseen kuin mediakäyttöönkin.”

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 tulee saataville elokuussa 39 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard/devices/8276

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com