Euroopan johtava pelikonsolitarvikkeiden valmistaja, Bigben Interactive (www.bigben.eu) laajentaa valikoimaansa kattavalla pelikuulokkeiden tuoteperheellä. Tarjontaa riittää PlayStation 3- ja Xbox 360 -kuulokkeista monialustaisiin malleihin asti.

bbheadsetgroup

Bigbenin pelikuulokkeet vievät pelinautinnon uudelle tasolle tuomalla laadukkaan ja kirkkaan äänentoiston myös konsolipelaajien pariin. Riippumatta siitä pelaako päivisin vai öisin, suljetut kuulokkeet pitävät huolen terävästä äänentoistosta muita häiritsemättä. Hyvän äänenerottelun ansiosta peliäänten yksityiskohdat erottuvat kiperissäkin tilanteissa luoden etulyöntiaseman muihin pelaajiin nähden.

Pelikuulokkeiden miellyttävä ja kevyt rakenne tekee niiden käytöstä mukavaa pitkäkestoisissakin pelisessioissa ja laadukas mikrofoni mahdollistaa kommunikoinnin muiden pelaajien kanssa tilanteesta riippumatta.

Kuulokkeissa on 40 millimetrin kaiutinelementit, jotka takaavat hyvän bassotoiston. Puomillinen mikrofoni on säädettävissä haluttuun asentoon, tai tarpeen vaatiessa käännettävissä pois tieltä kokonaan.

Bigben XB360HS01
Peruspelaamiseen sopiva Bigben XB360HS01 on Xbox 360 -konsoleille tehty pelikuulokepaketti taivutettavalla mikrofonilla. Myös itse kuulokkeet taittuvat pieneen tilaan, joten ne sopivat hyvin matkakäyttöön. Pitkällä 3,5 metrin kaapelilla varustettu kuulokesetti on liitettävissä joko suoraan pelikonsoliin tai television kuulokeliitäntään. Kuulokkeiden ja niiden myyntipakkausten väritys on konsolille ominainen myrkynvihreä. Kuulokkeiden pohjaväri on musta. Kuluttajahinta on 19,90 euroa.

Bigben HS10
Bigben HS10 -kuulokkeet on saatavana sekä PlayStation 3- (PS3HS10) ja Xbox 360 -konsoleille (XB360HS10) että monialustaversiona (MULTIHS10), jossa on yhteensopivuus edellä mainittujen konsolimallien lisäksi myös PC-tietokoneille.

Kuulokkeiden ja niiden myyntipakkausten väritys vaihtelee mallista riippuen tyylikkään villisti. PlayStation 3 -mallin tunnistaa syvänpunaisesta lisäsävystä, kun taas Xbox 360 -mallissa on konsolille ominainen myrkynvihreä lisäsävy. Kuulokkeiden pohjaväri on musta. Kuulokkeissa on kolmen metrin kaapeli. Kuluttajahinnat ovat 49,90 euroa (PS3/XB) ja 59,90 euroa (monialusta).

Bigben HS20
Huippupelaajille sopivat ”Special Ops” -tyyliset Bigben HS20 -kuulokkeet ovat valikoiman lippulaivamalli. Kirkkaamman äänentoiston ja paremmin eristävien kuppikuulokkeiden ansiosta ne ovat parhainta laatua haluavan pelaajan valinta. Myös Bigben HS20 -kuulokkeet on saatavana sekä PlayStation 3- (PS3HS20) ja Xbox 360 -konsoleille (XB360HS20) että monialustaversiona (MULTIHS20), jossa on yhteensopivuus edellä mainittujen konsolimallien lisäksi myös PC-tietokoneille.

Kuulokkeiden ja niiden myyntipakkausten väritys puhuttelee laatua hakevia pelaajia hillityn viileällä harmaan ja mustan yhdistelmällä. Kuulokkeissa on kolmen metrin kaapeli. Kuluttajahinnat ovat 69,90 euroa (PS3/XB) ja 79,90 euroa (monialusta).

Bigben Interactiven tuotteita jakelee PAN Vision Finland (www.panvision.com).
Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.panvision.com/bigbenfi ja www.bigben.eu

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Bigben Interactive
Ranskalainen Bigben International on Euroopan johtavia pelikonsolitarvikkeiden valmistajia. Miltei 30 vuotta alalla toiminut yritys myy tuotteitaan yli 25 eri maahan. Tuotevalikoima kattaa kaikki merkittävät pelikonsolimerkit ja kaikenlaiset pelikonsolien lisätarvikkeet. Yhtiö on myös menestyksekkäästi solminut yhteistyö- ja lisensointisopimuksia merkittävien tuotemerkkien kanssa. www.bigben.eu