Erilaisista tietokoneiden lisävarusteista tunnettu Allsop Inc. (www.allsop.eu) esittelee uuden Clingo-tuoteperheen, johon kuuluu helppokäyttöisiä kiinnitysratkaisuja eri matkapuhelimille malliin tai merkkiin katsomatta. Valikoimasta löytyy niin pöytätasolle sijoitettavia telineitä, matkapuhelimen kiinnitysratkaisuja autoihin kuin myös viihdekäyttöön liittyviä varusteita.

clingogroup

Patentoitu Clingo-kiinnitysratkaisu on ainutlaatuinen: se pitää laitteen tukevasti paikallaan jälkiä jättämättä. Niin kiinnitys kuin irrottaminenkin sujuvat helposti, eikä kiinnitysteline ole riippuvainen puhelimen koosta, painosta tai mallista. Puhelimen lisäksi kiinnitysratkaisu toimii myös luontevasti vaikkapa erilaisten mediasoittimien kanssa. Helppoa ja tyylikästä.

Ainutlaatuisen lujasti tarttuvan materiaalin ansiosta geelipohjainen kiinnitysalusta pysyy käyttökelpoisena ääriolosuhteissakin – kylmistä pakkaslukemista jopa yli sadan asteen lämpötiloihin asti. Kiinnitys pitää testien mukaan tuhansia kertoja, eikä vaadi kuin hyvin yksinkertaista puhdistusta pidon säilyttämiseksi.

Clingo-alustat sopivat hyvin paitsi toimisto- ja kotikäyttöön myös matkailuun ja pelaamiseen. Toimistokäytössä Clingo Universal Podium- ja Clingo Mobile Stand -pöytätelineet pitävät laitteen hyvin paikallaan ja käännettävän kiinnityspinnan ansiosta puhelinta voi käyttää haluamissaan asennoissa. Matkakäytössä auton tuulilasiin ja puhallinaukkoihin kiinnitettävät Clingo Hands-free Mount- ja Clingo Vent Mount -ratkaisut ovat mitä oivin tapa pitää puhelin poissa käsistä, mutta kuitenkin käyttäjän ulottuvilla. Esimerkiksi matkapuhelimen paikannus- ja puhelinominaisuuksia voidaan näin käyttää helposti ja turvallisesti.

Clingo-valikoimasta löytyy myös kaulanauhamalli Clingo Mobile Necklet, joka pitää puhelimen aina vaivatta mukana. Lisäksi valikoimassa on matkakäyttöön suunnattu Clingo Mobile Tether -teline, jolla puhelimen kiinnittää vaikkapa kannettavan tietokoneen näytön reunaan helposti ja tukevasti.

Pelikäyttöön sopii Clingo Game Wheel -rattiohjain, jolla ajopelien pelaaminen tuntuu entistä aidommalta ja mukavammalta tuoden peleille aivan uuden ulottuvuuden.

Saatavuus ja hinnoittelu
Clingo-tuoteperhe on saatavana välittömästi ja yksittäisten Clingo-tuotteiden suositushinnat vaihtelevat 9,90 euron ja 19,90 euron välillä. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.clingo.com
www.youtube.com/clingobyallsop

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Viralliset tukkurit
PAN Vision Finland Oy, 02 273 4000, www.panvision.com

Allsop Inc.
Yhdysvaltalainen Allsop Inc. on yli 45 vuotta vanha perheyritys, joka on keskittynyt kehittämään ja valmistamaan elämää helpottavia tietokone- ja matkapuhelintarvikkeita, ergonomiatuotteita sekä puhdistusvälineitä. Allsop myy tuotteitaan yli 55 eri maahan ja sen Euroopan pääkonttori sijaitsee Waterfordissa, Irlannissa. www.allsop.eu