Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) on näkyvästi mukana kuluttajaelektroniikan CES-messuilla hiirten ja näppäimistöjen parhaimmistossa.

Print

Arvostetut innovatiivisen muotoilun ja tekniikan CES Innovations Awards -palkinnot jaetaan Las Vegasissa, Yhdysvalloissa, kuluttajaelektroniikan CES-messutapahtumassa 6.-9. tammikuuta 2015. Kuluttajaelektroniikkayhdistys CEA:n järjestämän tapahtuman palkintoja on jaettu jo lähes 40 vuoden ajan. Tarkemmat tiedot CES Innovations Awards -parhaimmistosta löytyvät osoitteesta: www.cesweb.org/Awards/CES-Innovations-Awards.aspx.

Tänä vuonna CES Innovations Awards -parhaimmistoon pääsi kaikkiaan neljä Logitech-tuotetta:

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 (Computer Peripherals)
Logitech K480 on ensimmäinen pöytänäppäimistö, joka on suunniteltu käytettäväksi jopa kolmen eri laitteen kanssa. Vaivattoman Easy-Switch-kiekkokytkimen avulla käytettävää laitetta voidaan vaihtaa tarpeen mukaan. Logitech K480 sopii kirjoitusvälineeksi niin tietokoneille kuin myös älypuhelimille ja tablettilaitteille.

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse (Gaming Hardware & Accessories)
Logitech G502 on luotu vaativaan pelikäyttöön. Huipputarkka Delta Zero -teknologiaa hyödyntävä 12 000 dpi:n sensori, miellyttävä muotoilu sekä säädettävät muokkausmahdollisuudet tekevät hiirestä todellisen voittajan valinnan. Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mousen tasapainoa ja painotusta voidaan säätää viidellä hiiren mukana tulevalla 3,6 gramman lisäpainolla.

Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse (Gaming Hardware & Accessories)
Logitech G402 hyödyntää ensimmäisenä hiirenä Logitechin kehittämää uutta Fusion Engine -sensoriteknologiaa, joka kykenee seuraamaan liikettä jopa 500 tuuman sekuntinopeudella. Fusion Engine toimii hiiressä olevan tehokkaan 32 bitin ARM-prosessorin vauhdittamana. Logitechin Delta Zero -teknologia tuo pelihiireen myös huikean tarkkuuden. Neljä tarkkuusasetusta 240 ja 4 000 dpi:n välillä takaavat sopivan herkkyyden kaikkiin pelitilanteisiin.

Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard (Gaming Hardware & Accessories)
Logitech G910 on ensisijaisesti pelaamiseen suunniteltu mekaaninen näppäimistö. Sen perustan muodostavat Logitechin ainutlaatuiset Romer-G-kytkimet, joiden käyttö on jopa 25 prosenttia nopeampaa kuin muiden mekaanisten kytkinten. Huomiota on kiinnitetty myös kytkinten entistä parempaan kestävyyteen ja näppäimistön taustavalaistukseen. Lopputuloksena on äärimmäisen suorituskykyinen pelinäppäimistö vaativaan käyttöön.

”Ainutlaatuinen muotoilu ja tekniikka kulkevat käsi kädessä ihmiselämän kanssa ja yhdistävät näin taiteen ja tieteen toisiinsa saumattomasti”, kommentoi Logitechin toimitusjohtaja Bracken Darrell. ”Kaikissa tuotteissamme on vahva ja selkeä idea taustalla, joka heijastuu monin eri tavoin lopulliseen kokemukseen. Emme halua luoda vain upeita tuotteita, vaan tarjota vaikuttavia kokonaisvaltaisia kokemuksia. Toisinaan tämä näkyy välittömästi suoraan itse tuoteideasta, kun taas toisinaan kokonaisuuden ymmärtäminen selviää vasta omakätisen käyttökokemuksen kautta. Olemme ylpeitä siitä, että Consumer Electronics Association on antanut tunnustusta työllemme.”

Lisätietoja Internetissä
http://ww.logitech.com/fi-fi/product/multi-device-keyboard-k480
http://gaming.logitech.com/fi-fi/product/g502-proteus-core-tunable-gaming-mouse
http://gaming.logitech.com/fi-fi/product/g402-hyperion-fury-fps-gaming-mouse
http://gaming.logitech.com/fi-fi/product/rgb-gaming-keyboard-g910
http://bit.ly/15OxDw0 (tuotekuvia & logo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.