Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) suojaa iPad Air 2- ja iPad mini -tablettilaitteet tehokkaasti ja tyylikkäästi uudella AnyAngle-suojakannella.

AnyAngleGroup

“On kiehtovaa, miten ihmisten käyttötottumukset ovat muuttuneet niistä ajoista, kun ensimmäinen iPad tuli myyntiin”, kommentoi Logitechin mobiilituotteiden varajohtaja Michele Hermann. ”iPadia käytetään nykyään lähes kaikkialla, myös keittiössä ja sängyssä. Logitechin tablettitarvikkeet ovat kehittyneet näiden muuttuvien käyttötapojen vanavedessä ja Logitech AnyAngle on erinomainen esimerkki tällaisesta tuotteesta.”

Logitech AnyAngle on iPad Air 2- ja iPad mini -tablettilaitteille tarkoitettu suojakansi, joka toimii samalla kätevänä iPad-tukena. Essential Protection System -teknologian ansiosta AnyAngle suojaa iPadia niin naarmuilta kuin roiskeiltakin. Kumipinnoitteiset raamit suojaavat iPadia myös kolhuilta ja matalilta pudotuksilta.

Ainutlaatuiseksi AnyAnglen tekee sen rungossa oleva yhdysrakenteinen sarana, jonka ansiosta tablettilaitetta voidaan käyttää missä tahansa kulmassa peräti 50 asteen kääntösäteellä. AnyAngle pitää iPadin tiukasti paikoillaan ilman lipsumista ja kääntyy tyylikkäästi kokonaan iPadin taakse. Kannen magneetit huolehtivat siitä, että suojakansi pysyy tiukasti paikoillaan myös liikuttaessa.

Eri käyttökulmien ansiosta AnyAngle sopii monenlaiseen käyttöön, missä ikinä iPadia käytetäänkään. Logitech AnyAngle on saatavilla useissa raikkaissa väreissä.

AnyAnglen lisäksi Logitech julkaisi aiemmasta Hinge-suojakannestaan myös iPad Air 2 -yhteensopivan version. Hinge-suojakannen ainutlaatuisen saranamekanismin ansiosta se tukee iPadia missä tahansa käyttökulmassa 60 asteen kääntösäteellä. Korkeatasoisten materiaalien ansiosta se suojaa iPadia niin kolhuilta kuin naarmuiltakin. Nesteitä hylkivän materiaalin ansiosta Hinge suojaa iPadia myös roiskeilta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech AnyAngle ja Logitech Hinge for iPad Air 2 tulevat myyntiin marraskuun aikana 59 euron suositushinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/anyangle-case-ipad-air2
http://bit.ly/1ysjsVK (tuotekuvia)
http://youtu.be/nNjePHUd8OA (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.