Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on valittu Suomen ensimmäiseksi ja ainoaksi AMD Hero Builder -kumppaniksi. Räätälöidyistä AMD Hero -pelitietokoneista löytyy sopiva ratkaisu kaikille pelaajille.

Jimms_AMD_Hero

Suoritinvalmistaja AMD on myöntänyt kotimaiselle Jimm’sille arvostetun ja harvinaisen Hero Builder -tunnustuksen. Jimm’s on Suomen ensimmäinen ja ainoa AMD-komponentteja myyvä Hero Builder -kumppani. Arvonimi myönnetään vain niille omistautuneille tietokonevalmistajille, jotka ovat todella keskittyneet AMD-teknologioihin ja osaavat asiansa.

Viimeisen vuoden aikana AMD on esitellyt mullistavia uusia teknologioita, kuten uuden sukupolven yhdistelmäsuorittimet, HSA-arkkitehtuurin ja AMD Radeon R -sarjan grafiikkasuorittimet. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan voisi menestyä ilman vahvoja ja elinvoimaisia myyntikumppaneita. Kotimainen tietokonevalmistaja Jimm’s on panostanut pelaamiseen ja tehokäyttöön soveltuviin tietokoneisiin, joihin AMD-komponentit istuvat erinomaisesti.

”Olemme todella otettuja AMD:n tunnustuksesta. AMD on yksi avainkumppaneistamme ja HERO Builder -kumppanuus mahdollistaa entistä tiiviimmän yhteistyön AMD:n insinöörien kanssa. Tuon yhteistyön tulokset ovat nyt nähtävillä AMD Hero -mallistossa”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Jimm’s AMD Hero
Jokaisessa Jimm’s AMD Hero -malliston pelitietokoneessa on AMD:n suoritin, muistit ja näytönohjain. Kaikissa malleissa on myös nopea SSD-levy.

Jimm’s AMD Hero Solo on malliston edullisin tietokone. Sen perustana on AMD:n yhdistelmäsuoritin Radeon R7 -grafiikkaytimellä. Näin säästetään erillisen näytönohjaimen hinta, mutta saavutetaan riittävästi tehoa kevyeen pelaamiseen. Kotelona on pieni, tyylikäs ja laadukas Corsair Obsidian -minikuutio.

Jimm’s AMD Hero Freeman on sisällöltään Solon kaltainen edullinen pelitietokone, mutta tekniikka on pakattu täysimittaiseen Corsair Carbide -tornikoteloon.

Jimm’s AMD Hero Ripley on varustettu erillisellä kuuden ytimen AMD:n suorittimella ja Radeon R7 -näytönohjaimella, jolloin peliteho kasvaa merkittävästi. Myös SSD-levyn kapasiteetti on kasvatettu 240 gigatavuun.

Jimm’s AMD Hero Achilles v2 on hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen pelitietokone. Se on varustettu erillisellä kahdeksan ytimen AMD:n suorittimella ja Radeon R9 -näytönohjaimella, jolloin peliteho riittää uusimpienkin pelien vaatimuksiin. Myös SSD-levyn kapasiteetti on kasvatettu 240 gigatavuun.
Jimm’s AMD Hero Goliath on pelitietokoneiden kuningas! Uskomattoman upean ja monipuolisen XFX Bravo -tornikotelon sisältä löytyy kahdeksan ytimen AMD:n suoritin, kaksi Radeon R9 -näytönohjainta kaikkiaan neljällä grafiikkaytimellä, 16 gigatavua keskusmuistia ja 480 gigatavua SSD-tallennustilaa. Tämän pelimammutin tehot riittävät useiden vuosien vaativiinkin tarpeisiin.

Saatavuus ja hinnoittelu
Jimm’s AMD Hero -pelitietokoneissa on otettu huomioon eritasoisten pelaajien tarpeet ja mieltymykset. Valikoiman ominaisuudet ja tehot kasvavatkin asteittain 800 euron monitoimilaitteesta aina 4 000 euron huipputehokkaaseen pelimammuttiin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä ja keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Lisätietoja
http://www.jimms.fi/listaa/1383
http://bit.ly/1CXRd7F (kuvia)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2013 liikevaihto oli noin 28 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 38 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.