Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on uudistanut pelitietokoneitaan eilen julkaistuilla huipputason NVIDIA GTX 900 -näytönohjaimilla.

Jimms_Gamer

Kotimainen Jimm’s ja näytönohjaimistaan tunnettu NVIDIA ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä. Tämä näkyy erityisesti uudistetuissa Jimm’s Epic- ja Jimm’s Gamer -pelitietokoneissa, joiden ennakkotilaukset alkavat ennätysajassa välittömästi ja toimitukset alkavat lokakuussa.

”NVIDIAn uutuuksia on odotettu jo pitkään ja siksi onkin todella hienoa, että saamme ne heti tuoreeltaan tärkeäksi osaksi Jimm’s-pelitietokoneiden laatutekniikkaa. Tämä julkaisu vahvistaa entisestään Jimm’sin asemaa tosipelaajien parhaana valintana!”, laukoo Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Uudistetuissa pelitietokoneissa hyödynnetään NVIDIA GTX 900 -sarjan näytönohjaimia, jotka perustuvat uuden sukupolven NVIDIA Maxwell -arkkitehtuuriin. Sen ansiosta Jimm’s-pelitietokoneet suoriutuvat hyvin nykyisten ja tulevien pelien raskaistakin vaatimuksista. Ensimmäistä kertaa näytönohjaimen oma prosessori kykenee käsittelemään epäsuoria valoefektejä VXGI-teknologian avulla ja näin pelimaailmasta tulee entistä realistisempi. Myös ultratarkkojen 4K-pelien valikoima on nopeassa kasvussa ja uusitut Jimm’s-pelitietokoneet sopivat tähänkin tarkoitukseen erinomaisesti.

Jimm’s Epic
Jimm’s Epic -pelitietokoneet ovat saaneet mallinimensä taivaalla nähtävien ilmiöiden perusteella, koska ne ovat kaikki syntyneet tähdiksi! Jimm’sin lippulaivamallisto tarjoaa parasta laatua, jota pelimaailmaan on tarjolla ja tietokoneet on rakennettu kaikkein suosituimmista osista. Kokonaisuuden täydentää skandinaavista huippumuotoilua edustava monoliittimainen Fractal Design DEFINE R4 Black Pearl -kotelo.

Jimm’s Epic -malliston Galaxy, Nebula, Supernova, Sun ja Meteorite saavat nyt oivan teholisäyksen uudesta NVIDIA GTX 900 -sarjan näytönohjaimesta.

Jimm’s Gamer
Jimm’s Gamer -pelitietokoneet on nimetty eri musiikkityylien mukaan, koska ne kuvaavat erinomaisesti saatavana olevien mahdollisuuksien kirjoa. Jimm’s Gamer -pelikoneet on aina suunniteltu paras hinta-laatusuhde mielessä. Ne ovat olleet jo pitkään suomalaisten pelaajien suosiossa ja ne toimivat myös pc-pelaamisen suunnannäyttäjinä. Uusista pelikoneista on esimerkiksi jo kokonaan poistettu perinteiset mekaaniset kiintolevyt ja siirrytty käyttämään nopeita SSD-levyjä.

Myös Jimm’s Gamer -malliston Heavy, Trance, R&B, Rap ja Tango saavat nyt sisuksiinsa NVIDIA GTX 900 -sarjan näytönohjaimet.

Saatavuus ja hinnoittelu
Jimm’s Epic- ja Jimm’s Gamer -mallistojen uudistetuissa pelitietokoneissa on otettu huomioon eritasoisten pelaajien tarpeet ja mieltymykset. Valikoiman ominaisuudet ja tehot kasvavatkin asteittain 1 209 euron monitoimilaitteesta aina 2 099 euron huipputehokkaaseen pelimammuttiin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä ja keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Jimm’s Epic- ja Jimm’s Gamer -pelitietokoneiden ennakkotilaukset alkavat välittömästi ja toimitukset alkavat lokakuussa.

Nettikysely
Jimm’s aloitti tänään myös nettikyselyn, jonka avulla se pyrkii kartoittamaan pc-pelaamista muutaman yksinkertaisen kysymyksen kautta. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan 10 kappaletta QPAD-hiirimattoja Jimm’s-logolla varustettuna. Kyselyyn voi osallistua osoitteessa www.skaba.fi/jimms.

Lisätietoja
www.jimms.fi/lp/NVIDIAGTX900
http://bit.ly/1uVJJKv (tuotekuvia)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2013 liikevaihto oli noin 28 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 38 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.