Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) laajensi multimediakaiuttimien valikoimaansa jyhkeästi soivalla Logitech z533 -kaiutinsetillä.Z533

Kahdesta satelliittikaiuttimesta sekä erillisestä bassokaiuttimesta koostuva Logitech z533 -kaiutinsetti toistaa äänet vahvasti ja selkeästi. Niin korkeat kuin matalatkin taajuudet soivat kirkkaasti ja erottelukykyisesti. Dynaaminen bassokaiutin toistaa matalia taajuuksia vaikuttavasti ja tuo ääneen jylhyyttä siitä riippumatta käytetäänkö kaiuttimia musiikinkuunteluun, elokuvien katseluun tai pelien pelaamiseen.

Logitech z533 on varusteltu erillisellä langallisella hallintayksiköllä, joka voidaan helposti sijoittaa käden ulottuville esimerkiksi työpöydälle. Hallintayksiköstä löytyvät virtapainike, äänenvoimakkuuden säädin ja bassotoiston säädin.

Säätimien takaa löytyvät RCA-liittimet ja 3,5 millimetrin stereoliitäntä. Näin z533-kaiuttimet voidaan helposti liittää esimerkiksi tietokoneeseen, älypuhelimeen, tablettilaitteeseen tai televisioon.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech z533 -kaiutinsetti tulee saataville heinäkuussa 99 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/speakers-audio
http://bit.ly/1exgcnQ
(z533-tuotekuvat)
https://youtu.be/v1vpa5lnQEA (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech

Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).

# # #

Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.