Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) esitteli ensimmäiset Logi-nimellä julkaistut tuotteensa. Logi BLOK -tuoteperhe koostuu kolmesta näyttävän värikkäästä ja pudotuksia kestävästä iPad-suojakotelosta.BLOK_SelfieVaikka alustana olisi kova betoni- tai asfalttipinta, Logi BLOK -suojakotelot suojaavat iPadia jopa 1,8 metrin korkeudelta pudotettuna. Vahvan polymeerirakenteen ja iskunkestävien kulmien ansiosta BLOK-suojat estävät arvokasta iPadia hajoamasta iskun voimasta.

”iPad on tehokas ja helposti mukana kulkeva laite. Moni on kuitenkin saanut sen rikkoutumaan pudottamalla. Kaikki eivät puolestaan ota iPadia mukaan pelätessään sen mahdollisesti putoavan”, kommentoi Logitechin mobiilituotteiden johtaja Michele Hermann. ”iPadin suojaaminen on yleensä tarkoittanut laitteen sullomista rumaan ja kankeasti käytettävään suojakoteloon. Suunnittelijamme ovat korjanneet nämä asiat työskentelemällä parhaiden mahdollisten valmistusmateriaalien kanssa. He ovat luoneet suojan iPadille, joka tuntuu kevyeltä ja näyttää hyvältä. Logi BLOKissa kauneus ja käytettävyys yhdistyvät saumattomasti toisiinsa.”

Logi BLOK -tuoteperhe tulee myyntiin kolmella ominaisuuksiltaan erilaisella suojakotelolla.

Logi BLOK Protective Shell on erillisellä näytönsuojalla varustettu suojakotelo, joka suojaa iPadia tehokkaasti kolhuilta ja naarmuilta. Yksinkertaisen tyylikkään ja ohuen muotoilun ansiosta suojakuori tuntuu käytössä lähes huomaamattomalta. Se on saatavilla iPad Air 2:lle sekä kaikille iPad mini -malleille. Värivaihtoehtoja ovat musta, violetinpunainen ja sinisenturkoosi.

Logi BLOK Protective Case kattaa Protective Shell -mallin suojaominaisuudet, jonka lisäksi suojakotelossa on 50 asteen kääntösäteellä toimiva näyttötuki. Sen ansiosta iPad seisoo tukevasti paikoillaan vaikkapa kirjoittamista tai videoiden katselemista varten. Suljettuna BLOK Protective Case suojaa iPadin näyttöä mahdollisilta kolhuilta. Suojakotelo on saatavilla iPad Air 2 –mallille mustana, violetinpunaisena ja sinisenturkoosina.

Logi BLOK Protective Keyboard Case on monipuolinen iPad Air 2 -suojakotelo. Se suojaa iPadia kolhuilta ja toimii kätevänä tukena monessa eri käyttökulmassa BLOK Protective Casen tavoin. Kokonaisuuden viimeistelee irrotettava langaton näppäimistö, josta löytyy erikoispainikkeet iOS-käyttöjärjestelmälle. Kun näppäimistöä ei tarvita kirjoittamiseen, se toimii iPadin lasinäytön suojakantena. Mukana tulevilla nappiparistoilla riittää virtaa näppäimistölle jopa neljäksi vuodeksi. Logi BLOK Protective Keyboard Case on saatavilla mustana ja sinisenturkoosina.

Saatavuus ja hinnoittelu

Logi BLOK Protective Keyboard Case, Logi BLOK Protective Case ja Logi BLOK Protective Shell tulevat myyntiin elokuun alussa 149, 79 ja 44,90 euron suositushintaan. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä

www.logitech.com/fi-fi/tablet-accessories
http://bit.ly/1JIPrul (tuotekuvia)
https://youtu.be/IrAlX9Fnakg (BLOK Protective Shell -esittelyvideo)
https://youtu.be/SQe76esv9wc  (BLOK Protective Case -esittelyvideo)
https://youtu.be/TcEuKDRJalI  (BLOK Protective Keyboard Case -esittelyvideo)

Tukkurit

ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech

Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).

# # #

Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.