TeleWell Oy (www.telewell.fi) on julkistanut nopean LTE/4G-sovittimen, jolla voi surffailla netissä myös maaseudulla ilman yhteyksien takkuamista.

mökkimokkula2

TeleWell TW-LTE/4G/3G+ on ”mökkimokkula”, joka tukee myös 800 megahertsin LTE-taajuutta. Kyseistä taajuutta käytetään erityisesti haja-asutusalueiden LTE-matkapuhelinverkoissa.

”On tärkeää, että koko Suomessa kaikilla kansalaisilla ja yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää toimivia laajakaistayhteyksiä ja muita tietoyhteiskunnan palveluita. Onkin hienoa, että 800 megahertsin taajuuskaistan rakentaminen on tuomassa entistä nopeammat yhteydet myös haja-asutusalueille”, totesi asunto- ja viestintäministeri Pia Viitanen aiemmin tänä vuonna.

Sovitin tukee myös perinteisempiä 1800 ja 2600 megahertsin 4G-taajuuksia sekä 3G-verkkojen 900 ja 2100 megahertsin taajuuksia. Ainutlaatuisena ominaisuutena sovittimen taajuudet voi myös lukita, jolloin se ei yritä automaattisesti vaihtaa taajuutta signaalin vahvuuden mukaan.

Operaattorivapaa ja huippunopea TeleWell TW-LTE/4G/3G+ -sovitin mahdollistaa jopa 100 megabitin sekuntinopeuden tiedon vastaanottamiseen ja jopa 50 megabitin sekuntinopeuden tiedon lähettämiseen langattomassa LTE/4G-matkapuhelinverkossa. Sovitin on myös alaspäin yhteensopiva 3G/HSPA-verkkojen kanssa, joilla voidaan saavuttaa jopa 42 megabitin sekuntinopeus.

TeleWell TW-LTE/4G/3G+ -sovitin voidaan liittää sekä pc- ja mac-tietokoneiden että yhteensopivien TeleWell-reitittimien usb-liitäntään. Tietokoneeseen kytkettynä sovitinta hallitaan sen sisäänrakennetun Windows- ja Mac OS X -ohjelmiston avulla.

TeleWell TW-LTE/4G/3G+ -sovittimessa on liitännät kahdelle ulkoiselle antennille, joilla LTE/4G-mobiiliverkon signaalitaso vahvistuu huomattavasti.

Hinta ja saatavuus
TeleWell TW-LTE/4G/3G+ on saatavana kesäkuussa 99 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.telewell.fi
http://bit.ly/1tDAKvu (tuotekuva)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
TeleWell / Myynti, puh: 09-279 00469, myynti@telewell.fi

TeleWell
TeleWell Oy on vuonna 1986 perustettu suomalaisen tietoliikennetekniikan pioneerina tunnettu perheyritys Järvenpäästä. TeleWell Oy suunnittelee kaikki tuotteensa Suomessa ja myy niitä TeleWell-tuotemerkillä kaikissa merkittävissä alan liikkeissä. Kattavaan TeleWell-tuotevalikoimaan kuuluu xDSL-, valokuitu-, WLAN-, Bluetooth- ja LTE/4G/3G-päätelaitteita niin kuluttajille kuin yrityskäyttöön.