Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) esitteli muodikkaan Play Collection -hiirimalliston, joka leikittelee värikkäillä eläinkuvioilla ja geometrisillä muodoilla.

M238_Owl_Monkey_Fox_Lion

Milanon muotiviikolta vaikutteita ja innoitusta hakenut Logitechin muotoilutiimi loi kokonaan uuden väri- ja muotomaailman tämän vuoden Play Collection -hiirille. Vaatemuodin ja sisustuksen trendejä seuraavat Play Collection -hiiret erottuvat massasta upeilla väreillä, leikittelevillä kuvioilla ja tyylikkäällä muotoilulla.

Neljän Play Collection -hiiren kuvioinnissa on käytetty hauskoja eläinhahmoja. Ophelia-pöllö, Marc-apina, Francesca-kettu ja Luke-leijona tuovat seikkailun tuntua kaikille työpöydille. Muissa Play Collection -hiirissä on käytetty tyylikkäitä ja värikkäitä geometrisiä kuvioita.

”Halusimme tuoda hieman hauskuutta hiiren käyttöön”, kommentoi Logitechin tietokoneiden oheislaitteiden johtaja Charlotte Johs. ”Yhdistimme hieman värikkyyttä, ripauksen leikkisyyttä ja hyppysellisen luonnetta luodaksemme tämän vuoden Play Collection -hiirimalliston. Muotoilu ja väriyhdistelmät ovat innoittavia, hauskoja ja persoonallisia.”

Logitech Play Collection Wireless Mouse M238 on kaunis katsoa ja mukava käyttää. Hiiren tarkka sensori toimii lähes millä tahansa alustalla ja virtaa langattomassa hiiressä riittää yhdellä paristolla jopa vuoden yhtäjaksoiseen käyttöön. Hiiri on yhteensopiva Windows-, Mac-, Chrome OS- ja Linux-käyttöjärjestelmien kanssa. Langattoman hiiren käyttösäde on jopa kymmenen metriä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Play Collection Wireless Mouse M238 tulee saataville heinäkuussa 29,90 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/wireless-mouse-m238
http://bit.ly/1IlhYQo (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.