Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin Jabran langattomat urheilukuulokkeet, jotka seuraavat liikuntasuorituksia ja valmentavat käyttäjäänsä älypuhelinsovelluksen avulla.

Jabra_Sport_Coach

Vaikka monipuolinen ja vaativa fyysinen harjoittelu olisi lähellä sydäntä, joskus osuu kohdalle päiviä, jolloin omaan treeniin kaipaisi jonkinlaista lisämotivaatiota. Musiikilla on tutkitusti tehostava merkitys harjoittelussa. Äänentoistolaitteista tunnettu Jabra tuo harjoittelun motivointiin kätevän ratkaisun langattomilla Sport Coach -kuulokkeillaan. Ne yhdistävät laadukkaan langattoman äänentoiston ja virtuaalisen valmentamisen Jabran omaa Sport Life -sovellusta hyödyntäen.

Jabra Sport Coach -kuulokkeiden ainutlaatuinen TrackFit-liiketunnistin seuraa käyttäjänsä liikkumista. Näin harjoittelu välittyy kuulokkeiden kautta älypuhelimen sovellukseen. Näin voidaan seurata esimerkiksi liikkumisen tahtia, askeleiden määrää, kuljettua etäisyyttä, polkemisnopeutta sekä arvioida kalorien kulutusta.

Jabra Sport Life -sovellus soveltuu erityisesti monipuoliseen kiertoharjoitteluun, jota varten sovelluksessa on yli 40 erilaista harjoitusta. Näistä voidaan laatia halutunlainen treeniohjelma, jonka parissa voidaan treenata kuntosalilla, kotona tai vaikkapa hotellihuoneessa.

Sovellus puhuu englanninkieliset harjoitusohjeet kuulokkeiden välityksellä suoraan treenaajan korvaan eikä sovelluksen käyttö haittaa musiikinkuuntelua. Äänentoistoon onkin panostettu paljon liikuntaominaisuuksien ohella. Dolby-tekniikan ansiosta äänentoisto on kirkasta, tarkkaa ja häiriötöntä. Lisäksi kuulokkeista löytyvät toiminnot niin puhelimeen vastaamiseen kuin musiikkikappaleiden hallintaan.

Kuulokkeet pysyvät korvissa erityisten sovittimien ja erikokoisten korvatulppien ansiosta. Niitä tulee paketissa mukana useampi eri vaihtoehto. Kuulokkeet täyttävät Yhdysvaltain armeijan IP55-standardin eli ne kestävät hikeä, kolhuja ja pölyä.

Älypuhelimiin kuulokkeet on helppo liittää NFC-paritustekniikan ja langattoman Bluetooth-yhteyden avulla. Kuulokkeet voivat olla yhtä aikaa paritettuna kahteen eri laitteeseen. Yhdellä latauksella virtaa kuulokkeissa riittää jopa viideksi ja puoleksi tunniksi. Kuulokkeiden mukana toimitetaan erillinen laturi.

Saatavuus ja hinnoittelu
Jabra Sport Coach -urheilukuulokkeet tulevat myyntiin kesäkuussa 149 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.jabra.fi
http://bit.ly/1eCZvb7 (tuotekuvia)
https://youtu.be/T6jZLQ1lVLo (esittelyvideo)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Jabra
Jabra on yksi GN Netcomin tuotemerkeistä ja GN Netcom on NASDAQ OMX -listatun GN Store Nord A/S (GN):n tytäryhtiö. Jabra työllistää maailmanlaajuisesti 900 työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli 2,355 miljardia Tanskan kruunua. Jabra on globaali johtaja erilaisten ääni- ja viestintälaitteiden suunnittelussa, valmistamisessa ja markkinoinnissa. Jabra-tuotteet tunnetaan innovatiivisuudestaan, helppoudestaan ja luotettavuudestaan yli kahden vuosikymmenen ajalta. Jabran kuluttaja- ja yritystuotteisiin lukeutuvat sekä langalliset että langattomat kuulokkeet, mobiililisälaitteet ja kaiuttimet, joissa yhdistyvät liikkumisen vapaus, mukavuus ja käytännöllisyys. Lisätietoja osoitteessa www.jabra.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.