Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkaisi langattomat kitara- ja rumpuohjaimet sekä Nintendo Wiille että Microsoft Xbox 360:lle.

logidrumsguitar

Logitech Wireless Guitar Controller ja Logitech Wireless Drum Controller ovat Activisionin lisensoimia ja siten erittäin korkealaatuisia. Ne tuntuvat soittajan kädessä oikeilta soittimilta, joten Guitar Hero -musiikkipelien artistien tunnelma on käsin kosketeltavaa. Ohjaimet ovat yhteensopivia myös juuri julkaistun Guitar Hero 5:n kanssa ja tukevat pian julkaistavaa Band Hero -musiikkipeliä.

Wireless Guitar Controller for Xbox 360
Wireless Guitar Controller for Wii
Langattomassa Logitech Wireless Guitar Controller -kitaraohjaimessa käytetään oikeista kitaroista tuttuja materiaaleja, kuten vaahterasta tehtyä kaulaa, ruusupuista otelautaa sekä metallisia näppäimiä. Kitaraohjaimen Rubber Dome -tekniikkaa hyödyntävien näppäinten toiminta on käytännössä äänetöntä, joten pelaaja voi keskittyä oleelliseen eli soittamiseen ja yleisön ihailusta nauttimiseen. Kitaran kaulassa on myös nuottien näppäilyä helpottava kosketusherkkä slider-paneeli.

Kitaraohjain on täydessä vireessä jopa yhdeksän metrin päässä pelikonsolista, mikä mahdollistaa hieman villimmänkin lavaesiintymisen. Xbox-pelikonsolille tarkoitetussa ohjaimessa on rohkean oranssi viimeistely ja kiiltävän valkoinen plektrasuojus. Wii-pelikonsolille tarkoitetussa ohjaimessa on hohtavan valkoinen viimeistely ja kiiltävän musta plektrasuojus, joka tuo lisähohtoa rankempiinkin sooloihin.

Wireless Drum Controller for Xbox 360
Wireless Drum Controller for Wii
Logitech Wireless Drum Controller -ohjaimessa on kolme täysin säädettävää rumpuosaa ja kaksi lautasta. Jokainen rumpusetin osa voidaan sijoittaa kunkin soittajan omalle tyylille sopivaksi. Rummut ottavat iskut vastaan herkästi ja elävästi. Siten ne myös tarjoavat realistisen soittokokemuksen sekä antavat soittajalle mahdollisuuden antaa parastaan ja ottaa kaiken irti Guitar Hero -pelien uusimmista ominaisuuksista.

Ohjainsetin rummuissa hyödynnetään reunuksetonta muotoilua, jolloin vältytään häiritseviltä lyönneiltä rumpujen reunaan. Sen ansiosta myös pisteiden kerääminen pelissä on helpompaa. Ruostumattomalla teräksellä pinnoitettu, säädettävä ja käytössä kestävä pedaali takaa aidon bassorumpukokemuksen. Kahdella AA-paristolla soittoaikaa irtoaa jopa 50 tuntia, joten pidempikin keikkarundi on mahdollista. Myöskään roudareita ei tarvita, koska rumpusetin pystyttäminen vie maksimissaan vain muutaman minuutin.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Wireless Guitar Controller for Xbox 360, Wireless Drum Controller for Xbox 360, Wireless Guitar Controller for Wii ja Wireless Drum Controller for Wii tulevat saataville lokakuun aikana. Niiden kunkin kuluttajahinta on 199 euroa (sis. ALV22%).

Logitech Wireless Drum Controller ja Logitech Wireless Guitar Controller julkaistiin aiemmin kesällä myös Sony PlayStation 2- ja PlayStation 3 -pelikonsoleille.

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/&cl=roeu,en

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
GNT Finland, puh: 03-213 6100, www.gnt.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com