Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkisti ZEN X-Fi 2 -mediasoittimen. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat upea kolmen tuuman kosketusnäyttö, palkittu Xtreme Fidelity X-Fi -audioteknologia, tuki häviöttömälle FLAC-ääniformaatille, videoliitäntä ja microSD-korttipaikka.

zenxfi2

Tyylikkään ja aiempaa ohuemman ZEN X-Fi 2 -mediasoittimen kolmen tuuman kosketusnäyttö tekee laitteen käytöstä yksinkertaista ja upealta laajakuvanäytöltä voi katsella sekä näyttäviä videoita että valokuvia. Laitteessa on myös ulkoinen videoliitäntä, jonka kautta videoita ja valokuvia voi katsella myös televisiosta tai isolta näytöltä.

ZEN X-Fi 2 on täydellinen matkakumppani laadukkaan musiikin ystäville. Ensimmäistä kertaa Creativen mediasoitin tukee myös häviötöntä FLAC-ääniformaattia (Free Lossless Audio Codec). Lisäksi Xtreme Fidelity X-Fi -audioteknologia parantaa kaikkea äänentoistoa huomattavasti. X-Fi Crystalizer palauttaa pakatun musiikin laadun entiselleen ja tekee äänentoistosta entistä yksityiskohtaisempaa ja kirkkaampaa. X-Fi Expand laajentaa äänimaailmaa ja saa musiikin kuulostamaan entistä luonnollisemmalta. Soittimen mukana tulee myös erittäin laadukkaat EP-630-tulppakuulokkeet, jotka ovat Creativen suosituimmat kuulokkeet ja erikseen ostettuna arvoltaan 29,90 euroa.

Monipuolisen tiedostomuotojen (WMV9, MPEG4-SP, DivX 4/5, XviD, MP3, WMA, AAC, Audible 4 ja FLAC) tuen ansiosta käyttäjien ei tarvitse murehtia yhteensopivuusongelmista. ZEN X-Fi 2 tukee myös iTunes Plus -musiikkitiedostoja sellaisenaan.

ZEN X-Fi 2 on saatavana 8, 16 ja 32 gigatavun versioina ja siinä on lisäksi microSD-muistikorttipaikka, jonka avulla tallennuskapasiteettia voi kasvattaa käyttäjän tarpeen mukaan. Laitteen muihin ominaisuuksiin kuuluu mm. FM-radio, mikrofoni, kaiutin, RSS-syötteiden lukusovellus, herätyskello ja kalenteri. Soittimeen on myös ladattu valmiiksi musiikkia eMusic-palvelusta sekä äänikirja Audible-palvelusta.

ZEN X-Fi 2 -mediasoittimeen on saatavana monipuolinen valikoima lisätarvikkeita, kuten nahkainen suojakotelo, silikonisuojus, näyttösuoja, videokaapeli ja usb-virtalähde.

Hinta ja saatavuus
ZEN X-FI 2 on saatavana syyskuun lopulla ja sen kuluttajahinnat ovat 149 (8GB), 199 (16GB) ja 269 (32GB) euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 22% ja Teoston hyvitysmaksun.

Lisätietoja: www.creative.com/zenxfi2

Creative Labsin tiedottaminen

Visionist
Jiri Koivuniemi
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi
Internet: www.visionist.fi

Creative Labsin tukkurit

GNT Finland Oy
Puh: 03-213 6100
www.gnt.fi

PAN Vision Finland Oy
Puh: 02-273 4000
www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. Lisätietoja: www.creative.com