Buffalo Technology (www.buffalotech.com) tuo kapasiteettia ja tehoa raskaaseen paikallistallennukseen uudistetuilla DriveStation Quad- ja DriveStation Duo -kiintolevyillä.

dsquadduo

Molemmat ulkoiset kiintolevyt ovat nopeita USB 2.0- ja eSATA (External SATA) -liitännöillä varustettuja tallennusratkaisuja paljon tilaa, tehoa ja luotettavuutta vaativiin paikallisiin tallennustehtäviin sekä tiedonvarmistukseen. Laitteet soveltuvat erinomaisesti yrityskäyttöön, yksityiseen multimediatallennukseen ja isompien tallennusjärjestelmien lisätallennustilaksi.

Molempien mallien kiintolevyjen vaihto on helppoa eikä se vaadi ylimääräisiä työkaluja. Käyttäjä voi irrottaa magneettikiinnitteisen etupaneelin, painaa pikakiinnikettä ja vetää kiintolevyn ulos laitteesta. Laitteiden virransäästötoiminnot pienentävät myös käyttökustannuksia, sillä ne voidaan määrittää käynnistymään ja sammumaan samanaikaisesti tietokoneen kanssa.

DriveStation Quadissa on vakiona neljä kiintolevyä. Laite mahdollistaa maksimaalisen nopean ja varmennetun RAID 0-, RAID 5- tai RAID 10 -käytön. DriveStation Quad on saatavilla 4 tai 8 teratavun tallennuskapasiteetilla ja sen suurin tallennusnopeus on 235 megatavua sekunnissa.

DriveStation Duossa on vakiona kaksi nopeasti vaihdettavaa kiintolevyä ja se on saatavana 2 tai 4 teratavun tallennuskapasiteetilla. RAID 0- ja RAID 1 -yhteensopivuus takaa huippunopean ja luotettavan tiedontallennuksen. Laitteen suurin tallennusnopeus on 225 megatavua sekunnissa.

Windows Server 2003/2008 -yhteensopivuus ja NovaStor NovaBACKUP Business Essential -varmistusohjelmisto mahdollistavat täydellisen tiedonvarmistuksen kaikille, joille digitaalisten materiaalien suojaus on elinehto. Mukana toimitetaan myös uusi Buffalo Tools -ohjelmistopaketti, joka parantaa kiintolevyn päivittäistä käyttöä huomattavasti ja nopeuttaa lisäksi sen käyttöä entisestään.

Saatavuus ja hinnoittelu
DriveStation Quad ja DriveStation Duo tulevat saataville lokakuussa 2010 ja niillä on kahden vuoden rajoitettu takuu. DriveStation Quadin kuluttajahinnat 4 ja 8 teratavun kapasiteeteilla ovat 499 ja 829 euroa. DriveStation Duon kuluttajahinnat 2 ja 4 teratavun kapasiteeteilla ovat 259 ja 429 euroa. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot:
http://www.buffalo-technology.com/products/external-drives/drivestation/

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008 ja 2009 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.