Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) tuo markkinoille laadukkaan tulppakuulokesetin, joka toimii niin Nokian ja Applen musiikkipuhelimien kuin tavallisten tietokoneidenkin kanssa.

hs730i

Kompaktit Creative HS-730i -tulppakuulokkeet on suunniteltu kaikenlaiseen kommunikointiin ja musiikinkuunteluun matkakäytössä. Niiden mukana toimitetaan peräti kolme erilaista sovitinkaapelia, joiden avulla yhdet ja samat tulppakuulokkeet toimivat niin Nokian ja Applen musiikkipuhelimien, musiikkisoittimien kuin tavallisten tietokoneidenkin kanssa. Tulppakuulokkeiden 2,5 ja 3,5 millimetrin sovitinkaapelit tekevät kuulokkeista yhteensopivat Nokian musiikkipuhelimien* kanssa. Lisäksi 3,5 millimetrin haaroitinkaapeli sopii tietokoneiden erillisiin kuuloke- ja mikrofoniliitäntöihin, jolloin internet-viestintä on helppoa ja laadukasta esimerkiksi Skypellä, Windows Live Messengerillä ja muilla suosituilla VoIP-sovelluksilla. Kuulokekaapelin oma liitin sopii suoraan iPhoneen ja kaikkiin kannettaviin musiikkilaitteisiin, kuten Creativen ZEN-mediasoittimiin ja ZiiO-viihdetablettiin.

Creativen suosituimpaan EP-630-kuulokemalliin perustuvat tulppakuulokkeet ovat ergonomiset ja hyvin korviin istuvat. Niiden tarkasti viritetyt ja pienikokoiset 9 millimetrin neodyymielementit toistavat musiikin todenmukaisesti ja tuovat bassoääniin syvyyttä.

Erittäin tyylikäs, monikäyttöinen ja ohut johdossa oleva mikrofoni mahdollistaa saapuvien puheluiden hyväksymisen ja hylkäämisen yhdellä napsautuksella. Mikrofonin napeilla voi myös hallita musiikin äänenvoimakkuutta, keskeyttää äänentoiston ja siirtyä helposti kappaleiden välillä.

Kuulokkeiden mukana toimitetaan kolmea eri kokoa olevat vaihdettavat korvatulpat.

*Ainakin seuraavat Nokian matkapuhelimet on testattu HS-730i-tulppakuulokkeilla: X6, E71, N97, E62, N95, E51, N85, 6500 Slide, E75, 6300, E63, 6220 Classic, 6303i Classic, 6120 Classic, 5800 XpressMusic, 5300, 5530 XpressMusic ja 3500. Päivitetty yhteensopivuusluettelo löytyy osoitteesta www.creative.com/mobile.

Hinta ja saatavuus
Creative HS-730i tulee myyntiin välittömästi 49 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja osoitteesta: http://www.creative.com/headphones/

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com