Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi/) tarjoaa upean äänentoiston tyylikkäästi ja modernisti muotoilluilla stereokaiuttimillaan.

z553

Logitech Speaker System Z553 on kahdesta satelliittikaiuttimesta ja jykeviä alataajuuksia toistavasta bassovahvistimesta koostuva kokonaisuus. Tyylikkäästi muotoillut kaiuttimet kykenevät tuottamaan kirkasta ja selkeää ääntä jopa 40 watin (RMS) teholla.

Yhden RCA-liitännän ja kahden 3,5 millimetrin audioliitännän ansiosta kaiuttimiin voidaan liittää jopa kolme eri äänilähdettä samaan aikaan. Näitä voivat olla niin PC- ja Mac-tietokoneet kuin myös dvd- ja blu-ray-soittimet, televisiot, pelikonsolit sekä älypuhelimet.

Kaiuttimien lisäksi kokonaisuuteen kuuluu myös miellyttävän kokoinen langallinen kaukosäädin, josta voidaan säätää äänenvoimakkuuden tasoa ja basson voimakkuutta.

Logitech Speaker System Z553 on erinomainen valinta ihmisille, jotka haluavat omaan äänilähteeseensä liitetyiltä kaiutinratkaisuiltaan sekä tyylikästä muotoilua että hyvää äänenlaatua pienissä tiloissa. Monipuolisten liitäntämahdollisuuksien ansiosta kaiutinsetti on loistava vaihtoehto kodin yksittäisten huoneiden äänentoistoratkaisuksi.

Satelliittikaiuttimet on helppo säätää sopivaan käyttöasentoon säädettävien jalustojensa ansiosta. Vaihtoehtoisesti kaiuttimet voidaan kiinnittää myös seinälle. Kahden metrin liitäntäjohto puolestaan antaa vapautta kaiuttimien sijoitteluun.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Speaker System Z553 tulee myyntiin lokakuun aikana 129 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/speakers-audio

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.