Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkisti kevyet Logitech Laptop Speaker Z205 -matkakaiuttimet, joissa on klippikiinnitys kannettavien tietokoneiden näyttöön.

z205

Kannettavista tietokoneista ja minikannettavista on tullut tarpeeksi tehokkaita musiikinkuunteluun, elokuvien katseluun ja videopuheluihin. Laitteiden pienentyessä niiden äänenlaadusta on kuitenkin jouduttu tinkimään, joten Logitechin uutuuskaiuttimet parantavat huomattavasti kaikkien kannettavien tietokoneiden äänentoiston laatua ja voimakkuutta.

“Vaikka ihmiset rakastavat kannettavien tietokoneidensa siirrettävyyttä, niin usein he pettyvät niiden äänentoistoon. Ulkoisten kaiuttimien äänet ympäröivät kuulijan aivan toisin kuin tietokoneiden omat kaiuttimet”, sanoo Logitechin audioliiketoiminnan johtaja Mark Schneider. “Suunnitellessamme Logitech Laptop Speaker Z205:tä halusimme ihmisten saavuttavan paremman äänentoiston tekemättä kompromisseja siirrettävyydessä. Kaiutinratkaisumme on riittävän pieni kassin pohjalle, mutta se soi silti lujaa”.

Logitech Laptop Speaker Z205 kiinnittyy useimpiin kannettaviin Mac- tai Windows-kannettaviin kiinteän klippikiinnikkeensä avulla. Kaiutinratkaisu on myös kooltaan erittäin pieni (3,4 cm paksu x 6,4 cm pitkä), joten sitä voi pitää aina tietokoneen mukana. Mukana on kaiutinta suojaava säilytyspussi.

Nyt käyttäjä voi nauttia kahden tehokkaan elementin, sisäisen vahvistimen ja akustisen koteloinnin ansiosta täydestä stereoäänestä katsellessaan suosikkiohjelmaansa, kuunnellessaan musiikkia tai käydessään videopuhelua. Kaiuttimen mukana tuleva USB-kaapeli on kaikki mitä tarvitaan käyttöjännitteen ja äänen syöttämiseen.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Laptop Speaker Z205 tulee saataville maaliskuussa ja sen kuluttajahinta on 49,90 euroa (sis. ALV 22%).

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/&cl=roeu,en

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
GNT Finland, puh: 03-213 6100, www.gnt.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com