Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkaisi uusia yleiskaukosäätimiä Harmony-mallistoonsa. Logitech Harmony 600 ja Logitech Harmony 650 mahdollistavat toimintojen ohjauksen yhdellä näppäimellä. Ne on helppo ottaa käyttöön ja ne voivat korvata jopa viisi muuta kaukosäädintä.

harmony-650

Lähes kaikki nykyisistä viihdelaitteista käyttää jonkinlaista kaukosäädintä, joten useimmille ihmisille kaukosäätimen yksinkertaisuus on erittäin tärkeää. Yksinkertaisinkin tehtävä, kuten tv-ohjelman katselu, voi olla erittäin haastavaa monimutkaisella kotiteatterijärjestelmällä.

“Miksi pitäisi olla yksi kaukosäädin televisiolle, yksi digiboksille, yksi DVD-soittimelle ja yksi hifivirittimelle tai kotiteatterijärjestelmälle”, ihmettelee Logitechin digitaalisten kodin tuotteiden johtaja Ashish Arora. ”Logitech Harmony -kaukosäädin yhdistää nämä kaikki ja tekee viihteestä hauskaa ja yksinkertaista kaikille, jotka tarttuvat kaukosäätimeen”.

Logitech Harmony -kaukosäädin tekee kaiken yksinkertaisemmaksi, kun käyttäjä on television äärellä ystävien tai perheen kanssa. Molemmat uudet kaukosäätimet osaavat automaattisesti käynnistää oikeat viihdelaitteet ja valita oikeat sisääntulot yhtä nappia painamalla. Yksinkertaisen nettiasennuksen jälkeen käyttäjän tarvitsee klikata vain mitä hän haluaa tehdä, kuten ”katsoa DVD:tä”, ja Logitech Harmony hoitaa loput.

Logitech Harmony 600 näyttää komennot, laitteet, äänenvoimakkuuden ja muut tärkeät asiat mustavalkoiselta näytöltä. Se myös avustaa käyttäjää help-näppäintä painamalla.

Logitech Harmony 650 näyttää puolestaan kaikki tarvittavat ikonit ja muut toiminnot värilliseltä näytöltä. Esimerkiksi tv-kanavia ei tarvitse muistaa, koska ne näkyvät ikoneina kaukosäätimen näytöllä. Molemmat kaukosäätimet voivat korvata jopa viisi muuta kaukosäädintä.

Logitech Harmony -kaukosäätimien käyttöönotto on erittäin helppoa. Käyttäjä liittää kaukosäätimen tietokoneeseensa, menee osoitteeseen www.logitech.com/MyHarmony ja lataa ohjelmiston. Sen jälkeen hän valitsee viihdelaitteidensa merkin ja mallinumeron, minkä jälkeen ohjelmisto tekee tarvittavat määritykset. Logitech Harmony -kaukosäätimet osaavat ohjata melkein mitä infrapunaohjattuja kodintekniikkalaitteita tahansa aina Betamaxista Blu-Rayhin asti. Logitech tukee tällä hetkellä yli 250 000 kodin viihdelaitetta yli 5 000 valmistajalta ja tietokanta kasvaa joka päivä.

Saatavuus ja hinnoittelu

Logitech Harmony 600 ja Logitech Harmony 650 tulevat saataville maaliskuussa. Niiden kuluttajahinnat ovat 59,90 ja 79,90 euroa (sis. ALV 22%).

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/index.cfm/remotes/&cl=roeu,en

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
GNT Finland, puh: 03-213 6100, www.gnt.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com