Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkaisi kannettaville tietokoneille Logitech Notebook Kit MK605 -päivityspaketin. Se tekee kannettavan tietokoneen käytön helpoksi käyttäjän haluamalla tavalla. Riippumatta siitä käytetäänkö tietokonetta pöydän ääressä vai ympäri kotia ja toimistoa, niin Notebook Kit MK605 toimii erinomaisena ergonomiapäivityksenä.

mk605

Päivityspaketissa on erittäin tarkka langaton laserhiiri, mukava ja kompakti langaton näppäimistö sekä säädettävä alusta, joka nostaa enintään 15,6 tuuman kannettavan tietokoneen sopivaan käyttökulmaan. Alustan kolmella säädöllä voi valita parhaan kuvakulman elokuvien katseluun sängyssä, valokuvien jakamiseen keittiön pöydän ääressä tai sen avulla voi istua ryhdikkäämmin työpöydän äärellä.

Koko päivityspaketin kruunaa pikkuruinen Unifying-vastaanotin, joka liitetään tietokoneen usb-liitäntään ja jätetään paikoilleen. Yksi vastaanotin ohjaa sekä hiirtä että näppäimistöä ja sen lisäksi vielä neljää muuta Unifying-yhteensopivaa lisälaitetta.

Kätevä ja muuntuva kokonaisuus toimii täydellisenä ergonomiapäivityksenä, jonka ansiosta tietokoneen käyttäjä voi paremmin ja on tuottavampi teki hän mitä tahansa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Notebook Kit MK605 -päivityspaketti tulee saataville lokakuussa ja sen kuluttajahinta on 79 euroa (sis. ALV 22%).

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/index.cfm/notebook_products/&cl=roeu,en

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
GNT Finland, puh: 03-213 6100, www.gnt.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com