Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo markkinoille kannettavan iPod- ja iPhone-telakkakaiuttimen, jossa on kahdeksan kaiutinelementtiä ja kahdeksan tunnin akunkesto.

s715i

Logitech Rechargeable Speaker S715i on kannettava iPod- ja iPhone-telakkakaiutin, jonka äänentoisto on poikkeuksellisen laadukas. Telakkakaiutin hyödyntää peräti kahdeksaa kaiutinelementtiä. Näistä kaksi on kolmen tuuman laserviritettyjä neodyymi-elementtejä, jotka toistavat keskiäänet yksityiskohtaisesti. Lisäksi kaksi puolen tuuman diskanttielementtiä toistaa korkeita ääniä kristallinkirkkaasti ja neljä kahden tuuman passiivielementtiä toistaa matalat bassoäänet erittäin jykevästi.

”Tämä kaiutinjärjestelmä on tehty nostamaan iPod-telakkakaiuttimien äänentoisto uudelle tasolle”, sanoo Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Logitech S715i sisältää kahdeksan kaiutinelementtiä, joka on kaksinkertainen määrä aiempiin verrattuna. Lisäksi Nikkeli-metallihybridiakku takaa kahdeksan tunnin toistoajan, joten musiikkia voi kuunnella pitkään vaikka kesämökillä lämpimien syysiltojen ratoksi.”

Logitech S715i:n mukana toimitetaan myös langaton kaukosäädin, jolla telakkakaiuttimen ja soittimen toimintoja voi hallita jopa 10 metrin etäisyydeltä. Lisäksi mukana toimitetaan kantolaukku, jossa on tilaa myös virtalähteelle ja kaukosäätimelle.

Logitech S715i on Made for iPod- ja Works with iPhone -sertifioitu. Se toimii siis ongelmitta kaikkien Universal Dock -liitäntää käyttävien iPod-soittimien ja iPhone-puhelimien kanssa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech S715i on saatavana elokuussa 2010 ja sen kuluttajahinta on 179 euroa. Hinta sisältää arvonlisäveron 23%.

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/ipod-mp3-speakers/devices/7209
http://blog.logitech.com/2010/08/04/have-tunes-will-travel-new-logitech-rechargeable-speaker-s715i-video/ (video)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com