Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkisti lisälaitteita kuuluisaan G-pelisarjaansa. Logitech Wireless Gaming Headset G930, Logitech Wireless Gaming Mouse G700 ja Logitech Gaming Keyboard G510 sopivat tosipelaajille, jotka valitsevat aseensa huolella.

g930g700g510

“Uudet G-pelisarjan lisälaitteet tuovat pelaajalle kilpailuedun”, sanoo Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Monikanavaiset 7.1 pelikuulokkeet, 13 eri ohjaintoimintoa osaava pelihiiri ja LCD-infonäytöllä varustettu pelinäppäimistö auttavat pelaajaa voittamaan vastustajansa. Lisäksi ne osoittavat, että kyseessä on tosipelaaja.”

Logitech Wireless Gaming Headset G930
Logitech G930 ympäröi kuulijansa Dolby 7.1 -monikanavaäänillä. Langaton kuulokemikrofoni luo tarkan monikanavaisen äänimaailman, missä pelaaja kuulee vastustajansa ennen kuin ne näkyvät kuvaruudulla. Lisäksi taustamelua poistava mikrofoni takaa laadukkaat äänet myös omaa pelitiimiä johdettaessa. Luotettava langaton äänentoisto toimii kaksisuuntaisesti pakkaamattomana ilman viiveitä tai häiriöitä. Pelikuulokkeissa on kolme ohjelmoitavaa G-näppäintä, joilla voi hallita täydellisesti musiikkia, äänenmuuntoa ja pikaviestintää. Muotonsa pitävät pehmusteet tekevät kuulokkeiden käytöstä mukavaa ja suodattavat pois taustamelua. Mikäli kuulokkeiden 10 tunnin akunkesto ei riitä ylipitkiin pelisessioihin, niin kuulokkeita voi käyttää myös langallisesti akun lataamisen aikana.

Logitech Wireless Gaming Mouse G700
Logitech G700 on verkko- ja toimintapeleihin täydellisesti sopiva langaton pelihiiri, jonka tarkkuus, käyttömukavuus ja monipuoliset säätimet mahdollistavat täydellisen hallinnan. Hiiren huikeat 13 eri ohjaintoimintoa voidaan ohjelmoida erillisiksi toiminnoiksi tai monipuolisiksi yhdistelmämakroiksi. Huippunopea 1 000 tilatarkistusta sekunnissa tekevä langaton yhteys takaa liikkumisen vapauden ja tehokkaan pelaamisen ilman viiveitä. Pelihiiri sopii hyvin käteen ja pitää sen mahdollisimman mukavassa asennossa pitkienkin pelisessioiden aikana. Hiiren mukana toimitettava liitäntäkaapeli lataa akkuja myös langallisen käytön aikana.

Logitech Gaming Keyboard G510
Logitech G510 tarjoaa kaikki työkalut voittamiseen. Pelinäppäimistön 18 ohjelmoitavaa G-näppäintä kolmessa eri tilassa mahdollistavat jopa 54 eri yhdistelmämakroa jokaisessa pelissä. Makroja voi määritellä peleille etukäteen tai pelaaja voi luoda niitä pelin aikana. Ainutlaatuinen GamePanel-näyttö tuo reaaliaikaiset pelitulokset ja tietokoneen tehotiedot suoraan pelaajan silmien alle. Muokattava värillinen taustavalo helpottaa näkyvyyttä niin päivällä kuin yölläkin. Näppäimistössä on myös 3,5 millimetrin audioliitännät, joihin voi helposti liittää analogisen kuulokemikrofonin ja muuttaa sen näin USB-audiolaitteeksi.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G930, G700 ja G510 ovat saatavana elokuussa 2010 ja niiden kuluttajahinnat ovat 179, 99 ja 99 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 23%.

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/en-roeu/GSeries
http://blog.logitech.com/2010/08/05/crafted-for-performance-new-g-series-products-immerse-you-in-the-game/
(video)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com