PAN Vision Finland Oy:n (www.panvision.com) jakeleman Alkupolku Englannin kieli 2 -opetuspelin avulla koululaiset voivat opiskella englantia hauskasti.

alkupolkuenglanti2

Alkupolku-pelisarjan sankaritar, Josefiina tarvitsee apua selvittääkseen, kuka on Kultavuoren miljoonaomaisuuden salaperäinen perijä. Asianajaja Kitupiikki saa koko omaisuuden, ellei salaperäistä perillistä löydetä. Peli sisältää 11 pikkupeliä, jotka antavat vasta-alkajalle tuntumaa englannin kieleen.

Pelin aikana lapset oppivat lisäämään lauseisiin sanoja, kirjoittamaan niitä ja valitsemaan substantiivin eteen kuuluvan artikkelin (”a” tai ”an”). Lisäksi pelissä opetetaan lukuja, korjataan lauseissa olevia virheitä ja lisätään sanoista puuttuvia kirjaimia.

Alkupolku-pelisarjan koulunkäyntiä tukevat opetuspelit ovat viihdyttäviä ja opettavaisia tarinoita. Näitä ovat mm. Englannin kieli, Maantieto, Matematiikka (osat 1, 2 ja 3) ja Suomen kieli (osat 1 ja 2). Ne on suunniteltu tukemaan suomalaista kouluopetusta peruskoulun ala-asteella. Pelien kehittämisessä ovat olleet mukana sekä aikuiset ainekohtaiset asiantuntijat että lapset itse. Niiden parissa 6-12-vuotiailla lapsilla kuluu helposti pitkiäkin aikoja.

Alkupolku-pelisarja on täysin suomenkielinen ja ne toimivat sekä PC- että Mac-tietokoneissa. Pelien kuluttajahinta on 19,95 euroa.

Alkupolku-pelisarjasta toimitetaan mielellään myös testikappaleita lehdistön kokeiltavaksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Alkupolku on suunnattu 6-12-vuotiaille lapsille, joten suosittelemme pelejä kokeiltavaksi niiden oikeassa kohderyhmässä.

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi
PAN Vision/Niklas Von Schoneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on yksi johtavista kodin viihdettä tarjoavista yrityksistä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Se julkaisee ja jakelee niin pelejä, elokuvia kuin laitteitakin. PAN Visionilla on 170 työntekijää ja sillä on toimistoja kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa. Lisätietoja osoitteessa www.panvision.com.