Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi/) on teettänyt tutkimuksen urheilun seuraamisesta. Tutkimuksen mukaan keskimäärin joka viides eurooppalainen seuraa urheilua useammalta kuin yhdeltä kuvaruudulta.

harmony-guy

Kuluvan kesän aikana on luvassa paljon laadukasta urheilua aina jalkapallosta olympialaisiin asti. Runsaan tarjonnan myötä ahkerallakin penkkiurheilijalla saattaa olla vaikeuksia pysyä ajan tasalla jokaisen lajin säännöistä ja tilastoista. Tutkimuksen mukaan noin 57 prosenttia miehistä ja 40 prosenttia naisista osaa eri lajien säännöt.

Noin viidennes eurooppalaisista miehistä ja naisista haluaa tietää tietoja ja tilastoja ennen pelin tai kisan alkamista. Peräti 20 prosenttia miehistä ja 16 prosenttia naisista haluaa myös etsiä kisoihin tai urheilijoihin liittyviä tietoja tablettilaitteelta tai kannettavalta tietokoneelta urheilulähetyksen aikana.

Tutkimuksen mukaan jopa 66 prosenttia eurooppalaisista miehistä hallitsee kaukosäädintä. Monipuoliselle ja hyvälle yleiskaukosäätimelle on siis entistä enemmän tarvetta.

”Tämän kesän mahtavat urheilutapahtumat saavat ihmiset liimautumaan kuvaruutujen äärelle ystävien ja perheen seurassa tai vaihtoehtoisesti sosiaalisen median kautta”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Olohuone ja televisio ovat yleensä kisahumun keskipisteessä. Television ja muiden laitteiden hallintaan Logitech Harmony -yleiskaukosäätimet ovat erinomainen ratkaisu.”

Television ohella käytettävät tablettilaitteet ja älypuhelimet sopivat erinomaisiksi apuvälineiksi tai jopa pääasialliseen seuraamiseen. Kun älypuhelimiin ja tablettilaitteisiin liitetään myös laadukas äänentoisto ja huolehditaan miellyttävästä katselukulmasta, sujuu urheilun seuraaminen kokonaisvaltaisen hallitusti.

Logitech Harmony One+ Universal Remote on helppokäyttöinen ja monipuolinen yleiskaukosäädin. Kosketusnäytön ansiosta säätimen käyttö on helppoa monipuolisuudesta tinkimättä. Harmony One+ -kaukosäädin tukee tuhansia eri laitteita televisioista digibokseihin ja vahvistimiin.

Logitech AV Stand for iPad on laadukkaalla äänentoistolla varustettu jalusta iPad-laitteille. Säädettävän kuvakulman ansiosta AV Stand for iPad soveltuu erinomaisesti vaikkapa urheilun seuraamiseen. AV Stand for iPad voidaan haluttaessa liittää myös televisioon.

Logitech Speaker Stand takaa iPadille hyvän katselukulman ja paremman äänentoiston laadukkaiden kaiuttimien ansiosta. Näin urheilun seuraaminen onnistuu vaivatta ja urheilu selostuksineen pääsee paremmin oikeuksiinsa laadukkaiden kaiuttimien ansiosta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Harmony One+ Universal Remote, Logitech AV Stand for iPad ja Logitech Speaker Stand ovat saatavilla 149, 79 ja 49 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Tietoja tutkimuksesta
Lähteenä käytetty tutkimus toteutettiin Opinion Mattersin toimesta maaliskuun lopussa.

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com