Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkisti uuden hiiren ja näppäimistön yhdistävän Wireless Desktop MK710:n. Se on markkinoiden ensimmäinen hiiren ja näppäimistön yhdistelmä, jossa on peräti kolmen vuoden pariston kesto!

mk710

Pikkuruisella Unifying-vastaanottimella varustetussa yhdistelmäpaketissa on Incurve-näppäimiä hyödyntävä langaton näppäimistö ja huippunopean rullauksen mahdollistava langaton laserhiiri. Kirjoittaa käyttäjä sitten sähköpostiviestejä, päivittää Facebook-tilaansa tai tekee ostoksia netissä, niin tämä yhdistelmäpaketti mahdollistaa sen erittäin mukavasti.

Kolmen vuoden pariston kesto ja Unifying-vastaanotin takaavat, että Wireless Desktop MK710 on valmis käyttöön aina käyttäjänkin ollessa. Langaton Logitech Advanced 2.4 GHz -teknologia lähettää informaatiota nopeammin ja tehokkaammin kuin tyypilliset 27 megahertsin tekniikkaan perustuvat laitteet. Näin aktiivinen lähetysaika lyhenee ja laitteet säästävät energiaa mennessään nopeammin lepotilaan. Myös langattoman yhteyden viive on aiempaa lyhyempi. Langaton teknologia on myös suojattu 128 bitin AES-salauksella. (Logitechin näppäimistöjen pariston kesto on laskettu kahden miljoonan näppäimen vuosipainallusten mukaan, joka on keskimääräinen käyttömäärä toimistotyössä. Logitechin hiirien pariston kesto voi vaihdella riippuen käyttötavasta ja -ympäristöstä.)

Logitechin Unifying-vastaanotin esiteltiin elokuussa 2009. Se on niin pieni, että sen voi pitää kiinni tietokoneen usb-liitännässä koko ajan. Yksi vastaanotin osaa ohjata enintään kuutta Unifying-yhteensopivaa hiirtä ja näppäimistöä. Näin eri laitteita voi käyttää vaikka kotona ja toimistossa yhdellä ja samalla vastaanottimella.

Pehmustetulla rannetuella varustettu matala-profiilinen näppäimistö hyödyntää Incurve-näppäimiä, joissa on sormenpäille sopiva kovera muotoilu. Pehmeät ja pyöristetyt näppäimien reunat tekevät lisäksi sormien liukumisen helpoksi näppäimeltä toiselle. Näppäimistössä olevasta LCD-näytöstä on helppo katsoa näppäimistön tilaa koskevia tietoja.

Mukavasti muotoiltu laserhiiri mahdollistaa kohdistimen sujuvan liikkumisen erilaisilla pöytäpinnoilla ja huippunopealla rullauksella voi selata pitkiä dokumentteja vauhdikkaasti. Rullauksen tilan voi myös helposti vaihtaa tarkkaan yksittäisten listojen, esitysten tai valokuvien selaamista varten. Käsi lepää luonnollisessa asennossa oikeakätisille ergonomisesti muotoillun hiiren päällä ja kolme peukalolla painettavaa, ohjelmoitavaa näppäintä ovat juuri oikeassa paikassa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Wireless Desktop MK710 tulee saataville helmikuussa ja sen kuluttajahinta on 99,90 euroa (sis. ALV 22%).

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/&cl=roeu,en

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
GNT Finland, puh: 03-213 6100, www.gnt.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com