Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi suosituista MicroStation- ja LinkStation Mini -kiintolevyistä entistä kyvykkäämmät ja tyylikkäämmät uudet versiot.

mslsmini

MicroStation Portable SSD
MicroStation Portable SSD on entistä tyylikkäämpi ja pienempi, sillä pisimmältä sivultaankin laite on alle 10 senttimetrin mittainen. Viimeisin SSD-teknologia vähentää huomattavasti MicroStationin virrankulutusta ja tekee siitä myös täysin hiljaisen, koska siinä ei ole moottoria tai muita liikkuvia osia. Se on myös erittäin pienikokoinen (57 x 13 x 89 mm) ja kevyt (62 g). Laite on heti käyttövalmis ja se saa käyttöjännitteensä kätevästi suoraan USB-liitännän kautta. Se kuluttaa sähköä vain 1,5 wattia. MicroStation SSD onkin ihanteellinen tallennusratkaisu liikkuville käyttäjille.

LinkStation Mini
Uudessa LinkStation Minissä on kiiltävä pinta ja se on saatavana mustana tai valkoisena. Tyylikkyytensä ja kätevän muotoilunsa lisäksi LinkStation Mini on maailman ensimmäinen NAS-verkkotallennusratkaisu, joka hyödyntää 2,5 tuuman kiintolevyjä. Se onkin erittäin pienikokoinen (40 x 82 x 135 mm) ja kevyt (900 g). Lisäksi se on käyttöääneltään hiljainen ja tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden nauttia suuresta tallennuskapasiteetista, pienestä virrankulutuksesta ja monista käyttöä helpottavista ominaisuuksista.

Uusi LinkStation Mini on myös aiempaa nopeampi ja se kykeneekin jopa 40 megatavun sekuntinopeuteen. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu BitTorrent-asiakasohjelma, jolla tiedostot voidaan ladata suoraan verkkokiintolevylle ilman tietokonetta. Laitteessa on myös sisäänrakennettu DLNA-mediapalvelin ja tulostuspalvelin. LinkStation Mini tukee myös RAID 0 ja 1 -tekniikoita. Laite on Active Directory- ja Apple Bonjour -yhteensopiva.

Saatavuus ja hinnoittelu
MicroStation SSD on saatavana 32 ja 64 gigatavun tallennuskapasiteeteilla 129 ja 229 euron suositushintoihin. LinkStation Mini on saatavana 500 gigatavun ja 1 teratavun tallennuskapasiteeteilla 229 ja 299 euron suositushintoihin. Molemmat ovat saatavana helmikuussa 2010 ja niillä on rajoitettu kahden vuoden takuu. Hinnat sisältävät 22 prosentin arvonlisäveron.

MicroStationin ja LinkStation Minin mukana toimitetaan Memeo-varmistusohjelmisto koko Windows-järjestelmän automaattiseen varmuuskopiointiin.

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007 ja 2008 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.