Maailman johtava kodin viihdelaitteiden valmistaja, Denon (www.denon.com) tuo myyntiin mullistavan, langattomasti toimivan usean huoneen musiikkijärjestelmän. Kattavan laitevalikoiman täydentää järjestelmän helppoon hallintaan tarkoitettu älypuhelinsovellus.

HEOS_7_Close_Living_Rm

HEOS by Denon on laadukas usean huoneen musiikkijärjestelmä, joka liitetään olemassa olevaan langattomaan lähiverkkoon. Kehittyneiden verkkotoimintojen ansiosta musiikin jakaminen onnistuu helposti huoneesta toiseen. HEOS-musiikkijärjestelmän äänentoistoa hallitaan älypuhelimilla tai tablettilaitteilla, jotka tekevät käyttöönotosta ja hallinnasta erittäin helppoa.

Tyylikkään elegantit ja kompaktit langattomat kaiuttimet toistavat ääntä laadukkaasti ja häiriöttömästi siitä riippumatta toistetaanko musiikkia tietokoneen, puhelimen tai tablettilaitteen omasta musiikkikirjastosta, internetin musiikkipalveluista, usb-muistitikuilta tai verkkolevyiltä. HEOS-musiikkijärjestelmä tukee monia musiikkipalveluita, kuten Spotify, Deezer ja TuneIn. Näiden musiikkipalvelujen avulla HEOS voi toistaa kymmeniä miljoonia musiikkikappaleita ja tuhansia radiokanavia.

Denonin yli sadan vuoden kokemus äänentoistossa välittyy erinomaisesti HEOS-musiikkijärjestelmän laadussa. Äänentoiston kirkkaus, erottuvuus ja tasapaino ovat tasolla, jota äänentoiston ammattilaisetkin arvostavat. Nykypäivän huipputeknologian ansiosta Denon kykenee kuitenkin tuomaan korkeatasoisen äänentoiston kuluttajille kohtuulliseen hintaan.

Äänenlaadun ohella HEOS-musiikkijärjestelmän ydin on sen helppokäyttöisyydessä. Musiikkia voidaan helposti toistaa missä huoneessa tahansa – joko samaa tai eri musiikkia kaikissa huoneissa. Hallinta tapahtuu HEOS-sovelluksella, joka on saatavilla iOS- ja Android-älylaitteille. Sovelluksen avulla sekä käyttöönotto että hallinta on äärimmäisen kätevää. Lähiverkkoa hyödyntävä HEOS toimii ilman erillisiä johtoja ja monimutkaisia lisäjärjestelmiä.

HEOS-musiikkijärjestelmään kuuluvien itsenäisten HEOS 3-, HEOS 5- ja HEOS 7 -kaiuttimien lisäksi valikoima sisältää tarvittaessa erikseen hankittavan vahvistimen, esivahvistimen ja lähiverkon kantamaa tehostavan verkkolaajentimen.

HEOS 3 – Kannettava ja kompakti kaiutinratkaisu pienempiin huoneisiin
Pienestä koostaan huolimatta HEOS 3 on erinomaisella äänenlaadulla varustettu kaiutin, jota voidaan käyttää sekä pysty- että vaaka-asennossa. HEOS 3 on erinomainen valinta pienempiin tiloihin, kuten esimerkiksi makuuhuoneeseen, keittiöön tai työhuoneeseen. Kahdesta kaiutinelementistä ja D-luokan vahvistimesta koostuva HEOS 3 on myös erinomainen valinta asunnon ensimmäiseksi HEOS-kaiuttimeksi.

HEOS 5 – Tyylikkyyttä ja suorituskykyä monenlaisiin tiloihin
HEOS 5 rakentuu sekä kahdesta diskanttielementistä että kahdesta keskiääniä ja alataajuuksia toistavasta kaiutinelementistä. Parhaan äänenlaadun takaamiseksi jokaiselle kaiutinelementille on varattu oma D-luokan vahvistin. HEOS 5 kykenee myös toistamaan korkealaatuiset ääniformaatit (esim. FLAC, AAC) tarkasti ja erottuvasti. HEOS 5 on myös helposti liikuteltavissa huoneesta toiseen kompaktin kokonsa ansiosta.

HEOS 7 – Tuhtia suorituskykyä ja kirkasta ääntä vaativaan käyttöön
HEOS-musiikkijärjestelmän kruununjalokivi on HEOS 7, joka tarjoaa todellista huippulaatua vaativalle käyttäjälle. HEOS 7 sopii voimakkaan äänentoistonsa ansiosta myös isompiin tiloihin. Kaiuttimen tyylikäs muotoilu pitää sisuksissaan kaksi diskanttielementtiä, kaksi kaiutinelementtiä keskiäänille, kaksi passiivielementtiä ja aktiivisen bassovahvistimen. Jokaisella aktiivisella elementillä on oma D-luokan digitaalivahvistin, joka takaa mahdollisimman laadukkaan ja erottelukykyisen äänen.

HEOS-musiikkijärjestelmän lisälaitteet
Kaiuttimien ja hallintasovelluksen lisäksi HEOS-musiikkijärjestelmään on saatavilla lisälaitteita, joilla voidaan laajentaa kokonaisuutta myös muihin äänentoistojärjestelmiin sekä parantaa HEOS-lähiverkon toimivuutta tarvittaessa. HEOS Extend -verkkolaajennin vahvistaa olemassa olevan lähiverkon signaalin vahvuutta ja kasvattaa sen kantamaa. HEOS Link -esivahvistin laajentaa musiikkijärjestelmän toimimaan myös olemassa olevien äänentoistojärjestelmien ja aktiivikaiuttimen kanssa. Tehokkaaseen HEOS Amp -vahvistimeen voidaan liittää mitkä tahansa stereokaiuttimet ja tehdä niistä osa langatonta musiikkijärjestelmää.

Hinta ja saatavuus
HEOS 3, HEOS 5 ja HEOS 7 ovat saatavana 299, 399 ja 599 euron suositushinnoilla. HEOS Extend, HEOS Link ja HEOS Amp ovat saatavana 99, 349 ja 499 euron suositushinnoilla. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.denon.fi
http://youtu.be/DCBPBIwByTU (esittelyvideo)
http://bit.ly/1opNqmp (tuotekuvia)

Denon
Perustamisvuodestaan 1910 lähtien Denon on ollut ammattimaisten tallennus- ja äänentoistolaitteiden toimittaja, josta on tullut maailman johtava laadukkaiden kotiteatteri- ja äänentoistotuotteiden valmistaja. Denon tunnetaan kansainvälisesti innovatiivisista ja laadukkaista tuotteistaan. Sillä on pitkä historia teknisten saavutusten saralla, mukaan lukien digitaalisen PCM-audiokoodauksen kaupallistaminen ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Lisätietoa osoitteesta www.denon.com.

D&M Holdings
D&M Holdings on kansainvälinen yritys, joka käsittää hallinta- ja jakelukanavat sekä korkeatasoisille kuluttajatuotteille, autoteollisuudelle että kuluttaja- ja ammattipuolen av-tuotteille. Näitä ovat muiden muassa tuotemerkit Denon, Marantz ja Boston Acoustics. D&M Holdingsin teknologiat parantavat kaikenlaisia audio- ja videokokemuksia. Lisätietoa osoitteesta www.dmglobal.com.