Kuten tiedotusvälineistä saamme usein seurata, puhdas juomavesi ei ole aina itsestään selvää edes Suomessa. Etenkin kesämökeillä ja muilla haja-asutusalueilla puhtaan veden saanti voi vaihdella rajustikin. Lisäksi huonosti hoidetuissa porakaivoissa ja vesiputkissa voi pesiä todellinen bakteeripommi!

HanaLasiKäsi

Seagull-vedenpuhdistimilla saa tuotettua puhdasta, maukasta ja edullista juomavettä erittäin helposti. Sitä voi suodattaa esimerkiksi järvivedestä, joesta, sadevedestä tai kesämökin porakaivosta ilman sähköä tai saastuttavia kemikaaleja.

Seagull-vedenpuhdistimet poistavat virukset, haitalliset bakteerit (mm. koli ja E-koli), alkueläinten rakkulamuodot (kystat), kloorin, hyönteismyrkyt, liuotinaineet, maatalouden ravinnejäämät, lääkejäämät, ruton, kromin, lyijyn, elohopean, radonin, raudan, listerioosin, kolibakteerin, salmonellan ja rotaviruksen. Se poistaa myös hajun ja pahan maun, joten se tuottaa erittäin kirkasta ja maukasta juomavettä. Vedessä säilyy edelleen elintärkeät suolat ja kivennäisaineet, jotka esimerkiksi veden keittäminen poistaa.

Seagull-vedenpuhdistimia on testattu ympäri maailman yli neljänkymmenen eri tutkimuslaitoksen toimesta, joten se tekee todistetusti minkä lupaa.

Seagull-vedenpuhdistimia on käytössä lukuisissa lääketieteellisissä tutkimuksissa, kenttäsairaaloissa ja lentoyhtiöiden lentokoneissa. Esimerkiksi Airbus ja Boeing varustavat uudet matkustajakoneet samalla teknologialla. Siksi Seagull-vedenpuhdistimiin voi luottaa myös kesämökillä, veneessä, matkailuvaunussa tai vaikkapa omakotitalossa ja ravintolassa.

Seagull IV X-1
Seagull IV X-1 -vedenpuhdistin ei vaadi lainkaan sähköä, vaan ainoastaan vedenpaineen esimerkiksi vesipumpun avulla. Puhdistusyksikkö on helppo liittää vesijohtoon mukana tulevien tarvikkeiden ja suomenkielisen asennusohjeen avulla. Lopputuloksena on täydellinen juomavesi, jota on helppo annostella mukana olevasta, kätevästä erikoishanasta.

Seagull IV X-1 -vedenpuhdistin on juuri sopiva kesämökkien ja muiden ruokakuntien puhtaan vedensaannin turvaamiseen. Suodattimen virtausnopeus on 3,8 litraa minuutissa ja yhden suodattimen puhdistuskapasiteetti on keskimäärin 3 800 litraa.

Seagull IV X-1 -vedenpuhdistin yhdellä suodattimella ja hanalla on saatavana välittömästi 890 euron kuluttajahintaan. Vaihtosuodattimien kuluttajahinta on 169 euroa kappaleelta. Esimerkiksi kolmen vuoden aikana 10,4 litran päiväkulutuksella puhtaan juomaveden hinnaksi jää vain 10,8 senttiä litralta. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Myös muita Seagull-malleja on saatavana. Esimerkiksi Seagull IV X-2 kaksinkertaistaa sekä virtausnopeuden että puhdistuskapasiteetin ja Seagull IV X-6 peräti kuusinkertaistaa ne.

Lisätietoja
www.seagullnordic.fi
http://bit.ly/1gjm51k (painokelpoisia tuotekuvia)
http://youtu.be/vti8vFTgjw8 (esittelyvideo)

Seagull Nordic Oy
Seagull Nordic Oy on vedenpuhdistimien maahantuontiin erikoistunut yritys, joka on perustettu vuonna 2013. Yrityksen tavoitteena on tarjota puhdasta juomavettä kaikkialle, kaikille – turvallisesti ja edullisesti!