Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tekee yhteistyötä kahden maailman huippuluokan eSports-joukkueen kanssa. Cloud9 ja Team SoloMid käyttävät peliturnauksissa Logitechin tuotteita. Sen lisäksi molemmat joukkueet auttavat pelituotteiden kehittelyssä ja viimeistelyssä.

C9 & TSM

Vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen myötä Cloud9 (C9) ja Team SoloMid (TSM) käyttävät ainoastaan Logitechin pelituotteita peliturnauksissa. Käytettyihin laitteisiin kuuluvat pelikuulokkeet, hiiret, näppäimistöt ja hiirimatot. Turnauspelaamisen lisäksi molemmat joukkueet hyödyntävät pelikokemustaan ja antavat Logitechin tuotekehitykselle tärkeää palautetta siitä, mitkä ominaisuudet toimivat ja sopivat pelaamiseen parhaiten.

”Elektronisen urheilun suosio kasvaa kiihtyvällä tahdilla ja sillä on yhä keskeisempi rooli pc-pelaamisessa”, kommentoi Logitechin pelituotteiden toimitusjohtaja Ujesh Desai. “Olemme etuoikeutettuja voidessamme tehdä yhteistyötä kilpapelaamisen huippunimien kanssa. Yhteistyön myötä voimme tuoda markkinoille entistä parempia pelituotteita.”

Cloud9-tiimin 45 jäsentä pelaavat kilpapelejä, kuten Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Dota 2, Halo, Hearthstone, Heroes of the Storm, League of Legends (LoL), Smite ja Super Smash Bros. Melee. Viime keväänä tiimin LoL-joukkue voitti League Championship Series (LCS) -turnauksen.

”Olemme innoissamme yhteistyön jatkamisesta Logitechin kanssa”, kommentoi Cloud9:n omistaja Jack Etienne. ”Logitech G on tukenut ja auttanut meitä menestyksessämme ja huolehtinut siitä, että meillä on aina parhaat mahdolliset pelilaitteet käytössämme.”

Kolmestatoista pelaajasta koostuva TSM on maailman johtavia LoL-tiimejä ja hiljattain TSM muodosti myös omat Hearthstone- ja CS:GO-joukkueensa. Viime kaudella tiimi pääsi kymmenen parhaan joukkoon LoL World Finals -turnauksessa ja otti voiton viime kesän LCS-turnauksessa. Menestystä on odotettavissa myös tälle pelikaudelle.

”Olemme äärimmäisen ylpeitä sopimuksen jatkumisesta Logitechin kanssa, sillä yhteistyö oli todella hedelmällistä viime kaudella”, kommentoi Team SoloMidin omistaja Andy Dinh. ”Logitech G:n ansiosta käytössämme olivat parhaat mahdolliset pelilaitteet ja saimme myös täyden tuen matkalla menestykseen.”

Lisätietoja Logitechin sponsoroimista eSports-joukkueista ja pelatuista peleistä saat seuraamalla Logitech G:n sosiaalista mediaa Facebookissa ja Twitterissä (@LogitechG).

Lisätietoja Internetissä
www.facebook.com/logitech.g.suomi (Suomen Logitech G -sivu Facebookissa)
www.facebook.com/logitechgaming (Kansainvälinen Logitech G -sivu Facebookissa)
www.cloud9.gg (Cloud9:n kotisivut)
www.tsm.gg (Team SoloMidin kotisivut)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.