Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti langattoman MX-sarjan hiiren ja näppäimistön, jotka tarjoavat edistyneitä toimintoja laatua vaativalle käyttäjälle.

Logitechin lippulaivamallistona tunnettu Master-sarjan hiiri ja uusi MX-näppäimistö toimivat myös toisistaan riippumatta, mutta suurimman hyödyn niistä saa yhtäaikaa käytettäessä. Sveitsissä kehitetty Logitech MX Master 3 -hiiri esittelee uutena ominaisuutena huippunopean ja äärimmäisen tarkan MagWheel-vierityspainikkeen. Sähkömagneettisen rakenteensa ansiosta rullalla voidaan kelata tuhansia rivejä sekunnissa täysin äänettömästi. Perfect Stroke -näppäimistöteknologiaa hyödyntävä Logitech MX Keys -näppäimistö tarjoaa parhaan mahdollisen äänettömän näppäimistötuntuman tyylikkään muotoilun kera.

”Uusimmat lippulaivamallimme on suunniteltu kokeneita käyttäjiä varten. Tällaisia ovat esimerkiksi ohjelmistokehittäjät, insinöörit ja suunnittelijat, joilla on paljon kokemusta eri työvälineiden käytöstä ja jotka hyötyvät työtä tehostavista erikoisominaisuuksista”, kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Delphine Donne-Crock. ”MX Master 3 -hiiren MagSpeed-vierityspainike on Logitechin kaikkien aikojen nopein, äänettömin ja tehokkain lajissaan. MX Keys -näppäimistö tarjoaa äärimmäisen miellyttävän ja matalaprofiilisen näppäimistötuntuman, joka auttaa jaksamaan työn parissa. Yhdessä nämä tuotteet tarjoavat ensiluokkaisen työkokemuksen mille tahansa työpöydälle.”

Langaton Logitech MX Master 3 on ergonomisesti muotoiltu hiiri, jonka tarkkuus ja nopeus tehostavat työtä. Hiiren ainutlaatuinen muotoilu ja rakenne tukevat kättä ja rannetta. Tämä ehkäisee käytöstä aiheutuvaa väsymistä ja kiputiloja. Hiiri on jo sellaisenaan käyttövalmis ja suorituskykyinen suosittujen Adoben ja Microsoftin ohjelmistojen kanssa erikoistoimintoineen. Halutessaan hiiren ominaisuuksia voi räätälöidä tarkemmin Logitech Options -ohjelmistolla. Hiiren huipputehokas Darkfield-anturi toimii lähes kaikilla alustoilla lasipinnat mukaan lukien. Anturin 4 000 dpi-arvon tarkkuus tarjoaa uskomatonta käyttömukavuutta. Hiiren ladattava akku toimii täydellä latauksella jopa 70 päivää. Jo kolmen minuutin pikalataus tarjoaa virtaa työpäivän verran.

Logitech MX Keys -näppäimistö tarjoaa langatonta käyttömukavuutta miellyttävällä näppäintuntumalla ja keveillä painalluksilla. Näppäimistön älykäs taustavalaistus huomaa käsien läheisyyden ja osaa säätää valaistuksen ympäröivän tilan valovoiman ja kirkkauden mukaan. Kun näppäimistöä ei käytetä, se säästää virtaa taustavalon sammuttaen. Irrotettava, pehmeä ja kestävä rannetuki sisältyy MX Keys Plus -malliin.

Logitech MX Master 3 -hiiri ja Logitech MX Keys -näppäimistö ovat molemmat yhteensopivia Windows- ja Mac- käyttöjärjestelmien sekä useimpien Linux-versioiden kanssa. Lisäksi hiiri ja näppäimistö hyödyntävät Logitech Flow -teknologiaa, jonka ansiosta ne voidaan liittää kerralla jopa kolmeen Windows- tai Mac-tietokoneeseen yhtäaikaisesti. Flow-teknologian ansiosta tiedostoja voidaan kopioida eri tietokoneiden ja käyttöjärjestelmien välillä langattomasti. Molemmat laitteet voidaan liittää langattomasti samaan Unifying-vastaanottimeen. MX Master 3 -hiiri ja MX Keys -näppäimistö voidaan ladata tehokkaalla usb-c-pikalatauksella, jotta niiden langaton käyttö on mahdollisimman sujuvaa. Upea ja huoliteltu ulkoasu viimeistelee tyylikkään kokonaisuuden.

Hinta ja saatavuus
Logitech MX Master 3, Logitech MX Keys ja Logitech MX Keys Plus tulevat myyntiin syyskuussa 2019 ja niiden kuluttajahinnat ovat 129, 119 ja 129 euroa. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitech.com/fi-fi/product/mx-master-3
https://www.logitech.com/fi-fi/product/mx-keys-wireless-keyboard
https://www.youtube.com/watch?v=YINk1L9iJg8 (esittelyvideo)
http://bit.ly/2lUKQkk (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi
Ingram Micro Oy, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Logitech, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones, Logitech G ja ASTRO Gaming. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.